2777
2789
عنوان

یه ملیون تپ سو آپ دارم

2422 بازدید | 29 پست

بچه ها ی  ملیون و پونصد تپ‌سو آپ جم‌کردم .میگن ده خرداد لیست میشه.🥹ینی واقعا میشه؟

شما چقد جم‌کردین؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

۹ ونیم

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ونیم

خوشبحاااالت🥹از کی شروع کردی؟

داداش من ۱۸ملیون نات کوین داشت دیروز تو صرافی فروخت ۷ملیون 

من ۱۷ میلیون امیدوارم واقعا بشه فروختشون

وااای خوشبحالت چقد‌خوب.

فقط با کلیک جم کردی یا زیرمجموعه گرفتی؟

خوشبحاااالت🥹از کی شروع کردی؟ داداش من ۱۸ملیون نات کوین داشت دیروز تو صرافی فروخت ۷ملیون 

یکماهه

۳۴ میلیون نات دارم

هنوز نفروختم

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
🥹🥹🥹🥹 چقده خوب واقعا خوشبحالت

هیی فعلا که نقد نکردم

من نه سکه هام ک شد ۲۰۰ تا رفتم ربات خریدم خودش جمع می‌کرد برام 

من از دیشب شروع کردم .

رباتمم فعال کردم .امیدوارم واقعا لیست بشهه.

چطور رباتو باید فعال کنیم میشه توضبح بدی

عزیزم ایدی تلگرامتو بذه برات لینک بفرستم 

من از دیشب شروع کردم . رباتمم فعال کردم .امیدوارم واقعا لیست بشهه.

ببخشید منظورتون از ربات اینه؟ منم فعالش کردم چرا کاری نمیکنه؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇