2777
2789

شاهان قشنگتره یا رادمان

پیشنهاد دیگه ای هم دارین بگین

تعداد رای : 128
نظرسنجی
شاهان
54
42%
رادمان
74
57%
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باز شاهان😐🤌

ینی چی

ما نداریم اصلا

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

هرکدوم دوست داری.از بین این دوتا شاهان بهتره

ولی خب گزینه های دیگه ای هم هست.هرچی به دل خودته بذار

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

شااان خالی اگ دوس نداری امیر شاهان بزار 😊

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

هرکدوم دوست داری.از بین این دوتا شاهان بهتره ولی خب گزینه های دیگه ای هم هست.هرچی به دل خودته بذار

مثل چی؟

وای هیچی به دلم نمیشینه

اسمی که به دلت میشینه  دنبال این نباش همه به به و چه چه کنن واسه اسمش

خب به نظر شما شاهان یا رادمان؟این دوتا به دلم نشستن

توروخدا دست از سر شاهان بردارین

ما تو فامیل نداریم