2777
2789

ببخشید دوستان کتاب ، جزوه یا هرچیزی به جز فیلم برای شیمی پایه برای کنکور میشناسین که درسنامه جامع ولی با حجم متوسط یا کمی داشته باشه و مثل درسنامه مبتکران زیاد نباشه و در عین حال هم ازش راضی بوده باشین ؟

خیلی سبز

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی داره برای چه تایمی از کنکورت بخوای؟ جمع بندی؟ سالیانه؟ مرور؟ 

راستش برای همین مدت باقی مونده میخوام درحدی که بتونم یه بار بخونم یه سری فصل های  پایه رو ، تا الانم تقریبا هیچی از پایه نخوندم 

راستش برای همین مدت باقی مونده میخوام درحدی که بتونم یه بار بخونم یه سری فصل های  پایه رو ، تا ...

ببین آخه چیزایی که میخوای خیلی باهم تناقض داره از طرفی حجم کم از طرفی درسنامه خوب از طرفی تقریبا نخوندی

اگر درسنامه خوب و تست های خوب میخوای خیلی سبز پایه رو انتخاب کن پایه یعنی کتابی که دهم و یازدهم باهم باشه 

تک پایه نگیر چون خیلی حجم دار میشه 

اما اگه پایه خوبی داری که با تست های نکته دار کارت راه بیفته تست های فصل آزمون و موج آزمون خیلی خوب و نکته داره 

البته اینو بهت پیشنهاد نمیکنم الان اگه خیلی سبزو خوندی خواستی بری سراغ تست های گلچین این انتخاب خوبیه 

خدایا شکرت زیاد❤
راستش برای همین مدت باقی مونده میخوام درحدی که بتونم یه بار بخونم یه سری فصل های  پایه رو ، تا ...

البته گفتی فقط پایه، یعنی دوازدهم و بلدی؟ 

اگه بلدی که همون پایه رو بگیر دوازدهمو فقط تست بزن و مرور 

اما اگه بلد نیستی بنظرم خیلی سبز جامع بگیر درسنامه خوبه ولی تست هاش زیاد نیست البته گزینه مناسبی میتونه باشه باتوجه به زمان 

در اخر امیدوارم موفق باشی♥

خدایا شکرت زیاد❤
البته گفتی فقط پایه، یعنی دوازدهم و بلدی؟  اگه بلدی که همون پایه رو بگیر دوازدهمو فقط تست بزن ...

وای خیلی ممنونم از توضیح کامل و جامعتون   

خیلی لطف کردین اجرتون با امام رضا علیه السلام 

ان شا الله بهترین ها براتون پیش بیاد و سالم و شاد باشین    

وای خیلی ممنونم از توضیح کامل و جامعتون     خیلی لطف کردین اجرتون با امام رضا علیه السلا ...

قربونت برم عزیزدلم 

چه دعای قشنگی ممنونم ازت ، انشالله بهترینا برات رقم بخوره😘♥

خدایا شکرت زیاد❤