2777
2789
عنوان

واقعا چقدر آدما بی وجدان شدن

1597 بازدید | 78 پست

طرف نوشته کار از ساعت نه تا ۳ بعد از ظهر هشت تومن 

رفتم حالا گفته نفری چهار تومن 

حالا ک  کار رو بهش یاد دادم گفت نمیخاد بیاید دیگه سر کار 

ی دختر دیگه هم قبل ما اونجا بود تا ما اومدیم اونو بیرون انداخت فهمیدم ک خیلی بی صفته چون اون خیلیییی بهش کمک میکرد ولی انداختنش بیرون کارش افتاد رو دوش منو ی دختر دیگه می‌خاست حقوق بهش نده 

بعدم تا ساعت پنج و شیش ما رو نگه می‌داره 

قرار داد هم ننوشت هر چی بهش گفتیم گفت من بلد نیستم شوهرم بلده و اینا دو هفته ما رو کشید رو زمین مفتی براش کار کردیم حداقل من براش ده تومن خالص کار کردم به نفعش دلش رفت تو جیب اون حالا ک قلق رو یاد گرفته گفت نیاید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایتا تا ۳ روز حق داشتین کار کنید بعد از ۳ روز قرار داد میبستین یا نمیرفتی 

نامرده خیلی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نهایتا تا ۳ روز حق داشتین کار کنید بعد از ۳ روز قرار داد میبستین یا نمیرفتی  نامرده خیلی

خیلییی هر چی بهش گفتیم گفت من بلد نیستم 

تازه من ی روز اضافه هم رفتم خیلی ناراحت شدم نه بخاطر پولش احساس کردم منو خر فرض کرده واقعا

اینجاست که یاد اون روزایی که درس نخوندی میوفتی🥲

بابا میرم دانشگاه گفتم در کنارش ی کاری هم انجام بدم 

من رشتم علوم آزمایشگاهیه تازه ترم اولم نیم سال دوم بودم 

همین دو روزی هم ک میرفتم دانشگاه می‌گفت چرا میری مهم نیست نرو ما کارامون مونده به خدا دو هفته کلاسای صبح تا ظهرم رو نرفتم ک اونجا باشم هعی خدت