2777
2789

سلام مامانا حدود۲ماهه دخترم کز میکنه ی گوشه دراز میکشه و پاهاشو خم میکنه و سیخ میکنه دستاشو توهم فشارمیده یا اگر عروسک دستش باشه یااسباب بازی فشارش میده انگار تمرکز میکنه یوقتا تو‌این حالت خوابش میبره خیلی برام عحیبه ب همسرم میگم ببرم دکتر میگه اخه چرا مگه چکار میکنه داره میخابه ولی یوقتام اصلا خوابش نمیاد اینکارو میکنه اوایل فکر میکردم‌ممکنه مشکلی داره ولی میگم خب اگر دردی داشت گریه میکرد لرزش و اینکه خدای نکرده مثل تشنج و اینا اون حالتهارو نداره شماها تاحالا همچین چیزی دیده بودید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی نکرده تشنج نیست؟؟؟

ممکنه بچه هیچیش نباشه ولی تشنج کنه؟یعنی بدون هیچ دلیل؟من ازش فیلم هم‌گرفتم تو این حالت بعد این حالت و زیاد انجام میده یعنی این‌همه ممکنه تشنج‌باشه؟وای خیلی ترسیدم

ممکنه بچه هیچیش نباشه ولی تشنج کنه؟یعنی بدون هیچ دلیل؟من ازش فیلم هم‌گرفتم تو این حالت بعد این حالت ...

دختر عموی من فقط خیره میشد یه سالش بود رفتن گفتن تشنجه خداکنه برای شما تشنج نباشه ولی حتما ی دکتر مغزواعصاب ببینه بهتره عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد
ببخشید وقتی در این حالت هوشیاری داره یعنی صداش میکنی جوابت میده حواسش هست  چون اگه تشنج کنه هر ...

بله صداش میکنم کاملا نگاه میکنه و برمیگرده ولی انگار دوست نداره اون حالتشو بهم بزنم 

پلک میزنه صداش میزنی متوجه میشه واکنشنشون میده

اره واکنش نشون میده صداش بزنم نگاهم‌میکنه اگر تشنج باشه که الان دوماهه این‌کارو میکنه بچم خیلی هم باهوشه حرکات و زود یادمیگیره میخام بدونم اکر تشنجه من متوجه نشدم اسیب ب مغزش وارد شده؟

بله صداش میکنم کاملا نگاه میکنه و برمیگرده ولی انگار دوست نداره اون حالتشو بهم بزنم 

پس اگه حواسش هست تشنج نیست ولی اگه حواسش نباشه  ده دقیقه بعد یادش نیاد چکار میکرده تشنج  ولی میخواهی خیالت راحت باشه یه دکتر مغز واعصاب ببر