2777
2789

خانما من دو تا مصاحبه ی استخدامی رفتم رد شدم کارشناسی ارشد دارم اصلا مشکل مالی ندارم فقط دوست دارم مستقل باشم.. 

احساس میکنم اگه برم کار کاشت ناخن، مسخره م میکنند میگن که این ارشد داره این همه درس خونده آرایشگر شده یا میگن اگه قرار بود آرایشگر میشدی چرا درس خوندی با دیپلمم میشد این شغلو داشته باشی (اینارو شنیدم که میگم) 

به نظرتون درست میگن؟ اینم بگم خیلی علاقه به کار آرایشگری دارم 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخن نرو برو میکاپ یا رنگ و لایت

آره میکاپم خیلی خوبه

کلا کار آرایشگری دوست دارم هرچی باشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بهتره انتخابتون در دسته بندی مشاغل بهتر باشه 

من به شخصه حیف می‌دونم که انتخابتون این شغل باشه  نه زشت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بهتره انتخابتون در دسته بندی مشاغل بهتر باشه  من به شخصه حیف می‌دونم که انتخابتون این شغل باشه ...

از چه نظر حیفه؟ 

خب بگن !

شما دیگه تا مقطع  ارشد خوندی و باید به این نتیجه رسیده باشی که حرف مردم مهم نیس و شما هرجا هم که بری بازیه عده حرف بیخودمیزنن

پس برو جایی که دلت خوشه و به درآمد میرسی 🙂🙂 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
از چه نظر حیفه؟ 

از نظر تحصیلات شما 

چرا باید با این همه زحمات شغلی را انتخاب کنید 

که جایگاه و اعتبار خاصی نداره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ناخن که واقعا درامدش خوبه دوستم رفته پیش ی مربی  ناخن خیلی منصف و خوش اخلاقه کامل اموزش میده دستگاهم نداشته باشی لازم نیست سرکلاس هست مدرک معتبری هم میده پیج اینستاگرامشو میزارم ازش سوال کن nailartist_sanaz1

09351090977