2777
2789

چقد باید شهریه بدم مثل شبانه ها ؟ ینی برا یه درس سه واحدی یه تومن باید بدم؟؟

یه سوال دیگه اینکه میشه درسای عمومی رو فقط تابستونا بخونیم بعد ترم تابستونم جزو همون ۸ ترممون حساب میشه ینی اینجوری نمی‌تونیم ۸ تا نیمسال به جز تابستونا رایگان درس بخونیم؟! اگه با ترمای تابستون ۸ ترم بیشتر شد باید شهریه بدیم؟

باور دارم که من میتونم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزانه هرچقد حذف کنه تا وقتی سنوات داره شهریه نمیده 

وقتی درس پیشنیاز رو حذف کنی پس نیاز رو نمیتونی برداری حواستت باشه ولی اگه پیش رو بیفتی میتونی باهم همنیاز کنی 

ترم تابستون هم فقط یک درس عمومی و یک دونه معارف میتونی ورداری

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

روزانه هرچقد حذف کنه تا وقتی سنوات داره شهریه نمیده  وقتی درس پیشنیاز رو حذف کنی پس نیاز رو نم ...

سنوات چیه 😢😂همون ۸ ترم؟ تابستونم واسه خودش یه ترم حساب میشه؟!؟

ینی الان من زبان عمومی حذف کنم مطمئنی ترم دیگه بخام بردارم شهریه نمیگیرن ازم؟!

باور دارم که من میتونم😍

یه نفری یه حرفی زد گفتش که به خاطر هیچکسی نرین به هیچکس دیگه ای   خصوصا وقتی اون برات مهم باشه یا حتی قبلا بوده باشه و الان به خاطر یه آدم جدید برینی بهش 

کاری که اون کرد ولی خب معلومه چون من اندازه ای که اون برام مهمه  براش مهم نیستم 

باور دارم که من میتونم😍
سنوات چیه 😢😂همون ۸ ترم؟ تابستونم واسه خودش یه ترم حساب میشه؟!؟ ینی الان من زبان عمومی حذف کنم مطم ...

حدود ۹ ترم روزانه بدون شهریه درس میخونه بهش میگن سنوات 🙄🤨

نه تابستون ترم نیس

زبان عمومی پیش نیاز زبان تخصصیه ترم بعد اگه داشته باشی نمیتونی برش داری ولی زبان عمومیو ترمم بعد رايگان برمیداری

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن