2777
2789
عنوان

همه خانمها بیایید این مطلب رو بخونید . مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 96 پست
نه اين فرق داره  بيرون صدايي شده و نگاه كردي شايدم خوشت اومده دودقيقه واستادي نكاه كردي  ...

پس متحجر نیستم ؟؟  

خداروشکر

دیدم صدای ساز و دهل میاد  منم فضوووول رفتم پشت پنجره تماشا

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
نمايش وسيله ها و تزيين توالت يكطرف بعضيا لباس خواب و شورت عروس-دامادم به شكل گل و سنبل ميچينن ر ...

بعدم فکر میکنن ست کردن آفتابه با حوله دستشویی چقدر هنرمندانه است😂😂😂

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوخی بود به دل نگیریا😍😍

نه عشقم ناراحت واسه چی

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

واقعا متن زيبا و به جايي بود كاش يه روزي ما هم به جايي برسيم كه دختر و پسرهامون از فرهنگ كفار غربي ياد بگيرن اگر ميخوان ازدواج كنن بايد خودشون دوتا با تلاش خودشون زندگي بسازن خونه بگيرن وسايل بخرن پدر و مادرها چه گناهي دارن براي دو نفر كه ميخوان بأهم مثلا زندگي بسازن همه چيزشونو بدن كه جهاز براي عروس يا پول پيش براي داماد فراهم كنن؟؟؟من كلا با هزينه كردن خانواده ها مخالفم چون اجازه نميده خودشون تلاش كنن و در نهايت ارزش چيزهايي رو كه بدست اوردن بدونن

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸
کاملا موفقم یکی از دوستام تعریف میکرد که جهیزیه خوبی نداشته و بعضیا با پزخند به همدیگه اشاره میکردن ...

درصورتی به هرکس هرچی دادن به خوشون مربوط میشه نه بقیه.اینجاس که بایدبگیم یادمان باشدبه ماربطی ندارد  

واااای بچه ها جهاز و ول کنید

سیسمونی چیییییی؟

اونم میان نگاه میکنن جشن میگیرن،

بابام چه گناهی کرده  

هنوز جهیزیه تموم نشده باید سیسمونی بده

من به عمرم نه از فامیل، نه از غریبه، نه از اونایی که صد سال پیش ایران بودن، نه از اونایی که امروز هم ...

شمام هرچي تو سايت گفته ميشه تاحالا هيچ جا نه ديدي نه شنيدي...

استارترعزيزم زنده باشي  لايك به فرهنگ و شعور و وجودت  هزاران بار لايك  البته تا خا ...

من جهاز خریدم عکس میذارم همینجا فقط لایک کن روحم شاد بشه😆😆😆

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...