2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نميدونم اين مرتيكه خر چطور دلش اومد بخدا  اينها از جنس ابليس هستن

با این حرفت الان ابلیس داره سرش رو به دیوار می کوبه که به خدا من هم انقدر کثیف نیستم.    

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
من نميدونم اين مرتيكه خر چطور دلش اومد بخدا  اينها از جنس ابليس هستن

دختره خیییییلی نازه حتما هربار ک میدیدتش تو خیالاتش نقشه های کثیف میکشیده.هرچند گفته میخاستم طلاهاشو بدوزم..

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
عزیز ندیدی چه موجی راه افتاده که خانواده ش مقصرند؟ همه شدن یه پا کارشناس جرم شناسی!     ای ...

مقصر چی بودن بدبختا خیلیا از این ماجراها روحشونم خبر نداره،

ولی من یه کلیپ دیدم که مردم رفته بودن جلو خونه قاتل میگفتن بیشرف بیشرف سنگ میزدن به شیشه خونش

مهربون خدا همه ی مارو دریاب کی بی تو هیچیم

من کوچیک بودم تو محلمون چندتا پسر گم شدن همه بسیج میشدن دنبالشون میگشتن تا اخر ک یکی از پسرا از دست اون روانی فرار میکنه و ب همه خبر میده خودش یکی از اونا بوده ک محافظ محل شده بوده مامانم میکفت انقدر مهربون بوده خودش اعتراف کرده ی جور حالت جنون بهم دست میداده ک با کشتن بچه ها ارامش میگرفتم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)