2777
2789

یه مورد هست واسه خودم نیست ولی مشورت میخوام

لطفا کامل بخونید و لطفا نظر بدید و دلیلتونم بگید

به نظرتون مردی که زن اولش رو طلاق نمیده و به زنش میگه دوستت دارم، راست میگه؟  اینم بگم مرده مهریه زن اولش رو خودش از اوایل زندگی خودجوش و قسطی داره پرداخت میکنه

و اینم بگه هنوز بچه ندارن ولی مشکلی هم با بچه آوردن ندارن.

و یه سوال دیگه هم دارم

دختر خانم میگه من دوستش دارم و اونم منو دوست داره

به نظرتون به زندگی ادامه بده؟ با وجود اومدن زن دوم

پس دو تا سوال شد :

اول

آیا این مرد راست میگه که دوستش داره؟ چون راحت میتونه طلاقش بده و پولشم داره و بعد بره با یکی دیگه ازدواج کنه

دوم

به نظرتون دختره ، به زندگی ادامه بده ؟  چون میگه همدیگرو دوست داریم

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

چه زندگی مزخرفی دوسش داشته و مشکلی برا بچه آوردن ندارن پس چرا رفته زن دوم گرفته؟نه دوسش نداره اگر داشت ک زن دوم نمی‌گرفت دلیل اینکه طلاق نداده هم اینه ک احتمالا آدم هوس بازی به یه رن راضی نیست

مبهم گفتی 

چیزی که فهمیدم اینکه اقا زن دوم گرفته و داره مهریه زن اول رو بده اما طلاقش نمیده خانمم میگه دوسش دارم طلاق نمی گیرم 

درسته؟

مردی که دنبال زن دیگه میره هر جفت زن ها رو دوست نداره 

مردا در رابطه ی عاطفی فقط درگیر یک زن میشن و تمام حتی اگه زن رو ازدست بدن یا بمیره هم عشق اول آخرشون یک زنه 

ولی از نظر رابطه جن سی میتونه با چند زن در ارتباط باشه 

اینم طلاق نمیده نشون دوست داشتن نیست هر دو مزه داده 

خانمم حتما وابسته است کسی که خیانت کنه جایی برای دوست داشته شدن نمیزاره 

بسته به شرایط خودش خانم تصمیم به زندگی یا طلاق بگیره از نظر خودم خیلی چندشه مرد با دوتا زن رابطه داره عند کثافت بازی همه مریضیای مقار بتی به سه تا شون منتقل میشه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
خیلی قاطی پاتی گفتی دختر خانم منظورت زن اوله یا دوم؟ مرده ازدواج مجدد کرده یا میخواد بکنه؟

دختره زن اوله 

مرده با یکی دیگه رابطه صیغه داره 

حالا مرده زن اولشو طلاق نمیده و میگه دوستت دارم

مهریشم از اول زندگی داره پرداخت میکنه

برگام ریخت از این سوال😐

به جان خودم یه خطای کوچولو ببینم از شوهرم تو هر شرایطی باشم دیگه باهاش زندگی نمیکنم این خانم داره برای خودش دنبال بهانه دلیل میگرده که ادامه بده به این زندگی دیگه حرفی نمیمونه 

اگه زن اول و دوست داشت زن دومی در کار نبود  مورد دوم هم باید بگم چرا باید بمونه زجر بکشه با هو ...

خوب مرده وقتی دوستش نداره چرا طلاقش نمیده؟!

به نظر من خانم دچار سندرم استکهلم شده (گوگل کن.زندانی که زندانبانشو دوست داره) و دلایلشم مختلفه مرد ...

ضرب المثلتو نفهمیدم

مرده چرا زن اولشو طلاق نمیده؟