2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاید لطفا...

118 بازدید | 13 پست

چله،ذکر،دعا،نذر هرچی بلدید که واقعا حاجت بده بگید

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

حاجتت چیه 

حاجت محال

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز توسل به امام رضا

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
نماز توسل به امام رضا

چطوریه؟ 

چند بار؟

من به حضرت ابلفضل خیلی اعتقاد دارم توو بدترین جاها جوابمو داده اول خدا بعد مخلوقش واسطه قرار بدی به صلاحت باشه جواب میده

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
من به حضرت ابلفضل خیلی اعتقاد دارم توو بدترین جاها جوابمو داده اول خدا بعد مخلوقش واسطه قرار بدی به ...

انقدر از این کارا کردم که واسطه قرار بدم

انقدر از این کارا کردم که واسطه قرار بدم

میده از ته دلت ایمان داشته باشی باور کن میده ولی بزور چیزیو نخوا بگو خدا واسه تو نشد نداره تو اگ بخوای میشه پس بخواه ب صلاحم ک بشه

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

آقا یعنی چی هر تاپیک میبینی زده مذهبی بیاد 

همینکارارو میکنیم که مذهبی ها فقط چادریا شناخته میشن و دیوار کشیده میشه بین چادری و کم حجاب

خودم چادریم ولی این سبک جداسازی رو صلاح نمیدونم خب این سوال شما رو خیلیا که خودشون رو مذهبی نمیدونن هم شاید بدونن این همدلی مردمو ازبین میبره به مرور

میده از ته دلت ایمان داشته باشی باور کن میده ولی بزور چیزیو نخوا بگو خدا واسه تو نشد نداره تو اگ بخو ...

انشاالله که میده

آقا یعنی چی هر تاپیک میبینی زده مذهبی بیاد  همینکارارو میکنیم که مذهبی ها فقط چادریا شناخته می ...

من اصلا حرفی از چادری و با حجاب بودن نزدم 

فقط خاستم از کسایی که با تجربه و به مذهب آشنایند بپرسم چون به سوالم مربوطه

من اصلا حرفی از چادری و با حجاب بودن نزدم  فقط خاستم از کسایی که با تجربه و به مذهب آشنایند بپ ...

درسته ولی همین حرفتون باعث میشه کسایی که خودشونو مذهبی نمیدونن( بخاطر حجابشون و چیزای دیگه) ولی به دعا و نذر هم آشنایی دارن وارد تاپیکتون نشن و تو ضمیر ناخودآگاهشون این دیدگاه پیش بیاد که مذهبی ها مارو از خودشون جدا میکنن پس منم اونارو از خودم نمیدونم 

شما اشتباهی نکردید منو ببخشید اگه باعث ناراحتیتون شدم

متاسفانه این حساسیتا روی کلمه های مذهبی ، چادری ، حزب‌اللهی بوجود اومده و انگار مردمو به دو گروه مجزا میکنه مخصوصا تو این سایت که همیشه بحث هست سرش بهتره ازشون به این شکل حداقل استفاده نشه