2777
2789

سلام من یه بیمارستان خوب و شیک و تمیز میخوام که حتما اتاق وی آی پی داشته باشه که همسرم بتونه پیشم باشه و فیلمبرداری هم داشته باشن مد نظرم قبلا گاندی بود که خب الان مشخص نیست تا کی درست بشه و بسته هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیکان خوبه .برو اتاق زایمان و بخش زنانشو ببین من خودم فرمانیه بودم ۵سال پیش خیلی خاص نبود اتاق زایما ...

قربونت سلامت باشی عزیزم

نیکان خوبه ؟؟ اینجا خیلی ازش تعریف بد شنیدم در حد گاندی هست؟؟

من تازه هشت هفتمه  میخوام از الان بیمارستان و دکتر رو انتخاب کنم که تحت نظر همونجا باشم

منم تازه فهمیدم باردارم

ولی هنوز نرفتم دکتر منم مثل شما اول باید بیمارستان انتخاب کنم برم دکتر همونجا ؟

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
قربونت سلامت باشی عزیزم نیکان خوبه ؟؟ اینجا خیلی ازش تعریف بد شنیدم در حد گاندی هست؟؟

راستش من گاندی نرفتم ولی نیکان دور و بریهام راضی بودن .بنظرم همه بیمارستانها امکاناتشون دریه حدیه مگر تو جزئیات حضور همسر هم که تو بیمارستانا معموله.بنظرمن یه دکتر خوب انتخاب کن که به خاطر راحتیش سزارینت نکنه یا به زور مجبورت نکنه طبیعی بیاری صلاح بچه و بدنتو درنظر بگیره .یه ماما همراه بگیر که بادکترت هماهنگ باشه 

منم تازه فهمیدم باردارم ولی هنوز نرفتم دکتر منم مثل شما اول باید بیمارستان انتخاب کنم برم دکتر همون ...

به سلامتی مبارک باشه عزیزم

دقیقا منم سخت پیگر پیدل کردن دکتر و بیمارستان خوبم