2777
2789

سلام خانما  من الان هفته 17و سه رو بارداری هستم و شنبه شروع هفته 18بارداری نوبت سونو انومالی دارم توی سونوگرافی اصلا هیچ چیزی راجب جنسیت نگفتن و فقط روی اعضای بدن سلامت جنین مانور دادن 

تا الان هیچ فرقی هم برام نمی‌کرد که جنسیتش چیه حدس خودم اینه که دختره اما الان فضولیم گل کرده 

پسر عسلم رهام مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم چیزی نگفت ولی تو برگش نوشته بود احتمالا دختر

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

چرا نپرسیدی؟ 

آخه برگشت گفت  اندام های جنسی دختر و پسر تا هفته 16مثل همه نمیتونم بگم واقعا منم فقط برام سلامتیش مهم بود الان دیگه از فضولی دارم میمیرم 

پسر عسلم رهام مامان

حسم‌میگه دختر

حس منم میگه دختر ولی کاش پسر باشه آنقدر که همه ی اطرافیانم میگن تمام علایمت پسره و همه میگن پسر مطمنم بچم دختره چون هر چی اطرافیان میگن برعکسه 

پسر عسلم رهام مامان