2777
2789
والا خوب بود تو این ۱۲سال حالا یکم اخلاقش تند بود دیگه عادت کرده بودم یکی اینکه تریاک ۴سال ترک کرده ...

علائم فرد معتاذ چیه 

چطور میشن

میخوام ببینم شوهرم معناده یانه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست بزن داشت . خیانت جنسی میکرد و منو تو خونش مثل کلفتش میدید. با بچه هم یه روز خوبه یه روز بد . بی ...

مثل خانواده من

ای خدا بزنه به کمرشون

که البته زده

مادرم خیــــــــــــــــــــــــــلی بین من وپسراش فرق میذاشت

هم مادرم هم پدرم ولی مادرم بیشتر

هیچ وقت پشتم نبودن 

هیچوقت

اخرین بار خیــــــــــــــــــــــــــــلی بد دلمو شکستن

یادمه گفتم الهی جیگر مادرم بسوزه وپدرمو به نون شبمحتاج کنه وباهاشون قطع ارتباط کردم

حتی یادمه خواستم اسماشونو از شناسنامه م در بیارم که گفتن این کارجرمه

دوماه بعد پدرم تصادف کرد ومرد

و الان واقعا مادرم هم جیگرش سوخت هم به نون شب محتاج خداروشکر

اموالو هم فروختن باپسراش

و به من ندادن....  وهمه رو داده به پسراش

این اولن وآخرن نفرینی بود که ازمن خدا مستجاب کرد وشکر که کرد

انشااله بازهم ازان بدتر بشن هم خودهم اون پسراش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیاطی میکنم.

منم ولی مشتری ندارم

شما چطور

کدوم شهری البته اگه مایلی بگو

چی میدوزی

اسی ببخشید

تموم کامنت هارو من گذاشتم 

من دوساله جداام بچم سه سالشه دانشجوامو برای ازمون میخونم تاوقتی باخانوادم بودم سخت بود الان جداشدم خ ...

خواهر اگهشاغلنیستی پس خرجتو نو از کجامیارید 

اجاره خونه 

خرج بچه

خرج خودت

درآمدش خوبه؟برم دوره خیاطی و ببینم؟؟خیلی نیاز دارم ب استقلال مالی برسم

اره البته باید دستت سکه داشته باشه . یعنی خیلی خوب یادبگیری.

هر کسی از هنری درامد داشته باشه . هم لذت بخشه هم امکان پیشرفت توش زیاده . به شرط تلاش و تمرین . و این که نترسی

چرا اینقدر سخته؟ چون دختریم؟

نه مگه مشکل از جنسیت ماست

مشکل از مغزای زنگ زده ومسمومشونه بدبختای خدازده

الهی خیر این دنیا وداخرت نصیبش نشه

البته شکر خدا مادر من دیگه نمیبینه

شککککککککررررررر

27سالمه

از 6سالگی منو ول کرد به امون خدا

حالا هم هی حقمو پایمال میکنه

الهی خیر نبینه