2777
2789
دست بزن داره فحاشه از خونه بیرون میکنه ۸ماهه خونه پدرم نبرده شکاکه از نامزدی  تاپارسالم معتاد ب ...

شوهر سابق من خیلی بهم بد کرد .

فکر کردن بهش باعث میشه از الانم شکر گذار باشم.

ولی بعد طلاق خانوادم نگاهشون بهم تغییر کرده . و هر چقدر هم سعی میکنم . خودمو ناراحت نکنم ولی گاهی ازیت میشم.

بعد طلاق خیلی سخته . خوب گاهی بین بد و بدتر باید حد اقل یکم شرایط بهتر کرد. در مورد اعتیاد میتونی ا ...

میشه بگی عسر و حرج دقیقا چیه؟مثلا سلب آرامش کرده کتک ایناجزئشه یا اینکه شکاکه  و تاتوی هودم میگرده میگه گوشی قایم کردی تا حالا چیزیم پیدانکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد ذات بود خیلی بهم بد کرد . و منم بارها بخشیدم ولی ذات بد نیکو نگردد ۱۲ سال تحمل کردم اما نشد. ع ...

بد ذات مثلا چطوری؟؟ 

بچه باکیه

سخت از چ نظر؟ 

اخه منم شرایط تو رو دارم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شوهر سابق من خیلی بهم بد کرد . فکر کردن بهش باعث میشه از الانم شکر گذار باشم. ولی بعد طلاق خانوادم ...

مثلا رفتارشون چطور شد؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دست بزن داره فحاشه از خونه بیرون میکنه ۸ماهه خونه پدرم نبرده شکاکه از نامزدی  تاپارسالم معتاد ب ...

عزیزم فرد معتاد چ جوریه

میخوام بدونم شوهرم معتاده یانه

عزیزم تمام تلاشتو بکن اگه راهی جز طلاق نمونده دادگاهتو ادامه بده من با ی بچه طلاق گرفتم خیلی روزای اول سختم بود حتی ی خونه جدا گرفتم با بچم 

اما سخت بود همش فکر آینده ای که قراره چی بشه

اما خداروشکر من و شوهرم با اینکه کلی از هم دیگه شکایت کردیم و کلی بحث و دعوا 

اما دوباره آشتی کردیم قراره دوبار عقد کنیم فعلا هیچ مشکلی نداشتیم انگار بعد طلاق بیشتز قدر همو میدونیم 

عزیزم تمام تلاشتو بکن اگه راهی جز طلاق نمونده دادگاهتو ادامه بده من با ی بچه طلاق گرفتم خیلی روزای ا ...

عزیزم مشکل شما چی بود؟ 

من دوساله جداام بچم سه سالشه دانشجوامو برای ازمون میخونم تاوقتی باخانوادم بودم سخت بود الان جداشدم خیلی شرایط بهتره چون شاغل نیستم گاهی فشارمالی اذیتم میکنه مشکل ماهم این بود که کلا انگار شوهرنداشتم متاهلیم باالانم فرقی نداره 

رفتارش ی جوری  بود ی موقع خمار بودوعصبی ی بارم نعشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خواهر مگه من میدونم خمار یانعشه چطوره

شفاف تر بگو

من دوساله جداام بچم سه سالشه دانشجوامو برای ازمون میخونم تاوقتی باخانوادم بودم سخت بود الان جداشدم خ ...

ببخشید خواهر منظورت از نظر رابطه ج هست یا مالی یا محبت؟ 

عزیزم مشکل شما چی بود؟ 

والا خوب بود تو این ۱۲سال حالا یکم اخلاقش تند بود دیگه عادت کرده بودم یکی اینکه تریاک ۴سال ترک کرده بود دوباره شروع کرد یکی اینکه افتاد تو ی کار دیگه که عاقبت نداشت من براش شرط گذاشتم کار سابقش که پیمانکاری بود شروع کنه خرج منو و پسرمو بده که فعلا قبول کرده 

بد ذات مثلا چطوری؟؟  بچه باکیه سخت از چ نظر؟  اخه منم شرایط تو رو دارم

دست بزن داشت . خیانت جنسی میکرد و منو تو خونش مثل کلفتش میدید.

با بچه هم یه روز خوبه یه روز بد . بیشتر میخواد بچه رو بر علیه من کنه . تا به قول خودش انتقام بگیره . 

یادم میاد قلبم درد میگیره . شب کتکاش برای من بود ولی خرج و خوشیش با کس دیگه .

تو دوران جداییمون یه شب بچه رو برده بود پیش خودش . بچه گفت گشنمه . با دست زد تو لبای بچم .

چی بگم . 

الا هم خونه پدر مادرمم . خیلی بین منو برادرم فرق میزارن . مثلا ۳۰ م دارن میدن برای عروسمون دوچرخه بخرن . بعد دریغ از تامین نیاز ضروری من .

خستم