2777
2789
عنوان

دختر چهارشونه

201 بازدید | 16 پست

اصلا خودمو جدیدا دوست ندارم

چهارشونم

استخونبندی درشت یکمم تپلم قشنگگگگ پهنم 

متنفرم متنفرهمیشه حس ناکافی بودن دارم 

حس میکنم من دختر نیس من نمیتونم زن خوبی برای همسر ایندم باشم

ظرافت زنانه ندارم 

😞

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو همیشه بلند نگه دار و بریز روی شونت ..خیلی ها اینجوریه مدل بدنشون و زیباست 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
موهاتو همیشه بلند نگه دار و بریز روی شونت ..خیلی ها اینجوریه مدل بدنشون و زیباست 

همیشه توی رابطه جنسی اصرار دارم باید لامپ خاموش باشه

همیشه توی رابطه جنسی اصرار دارم باید لامپ خاموش باشه

میدونم گفتنش راحته و انجامش سخت ولی این ضعف رو که توو ذهنت ساختی باید تغییر بدی و ببینی هر آدمی نقص هایی داره ..در عوض چشمای زیبایی داری که همه رو جذب می‌کنه ..خودت فکر می‌کنی برازنده نیستی ولی هستی .همین شخصیت محکم و درد کشیده و صبورت می‌تونه تو رو به آرزوی هر کسی تبدیل کنه که بخاد با تو معاشرت کنه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
میدونم گفتنش راحته و انجامش سخت ولی این ضعف رو که توو ذهنت ساختی باید تغییر بدی و ببینی هر آدمی نقص ...

چشای منو شما از کجا میدونی؟!

چشای منو شما از کجا میدونی؟!

تصور کردم

مطمعنی؟🤨 یعنی شناسایی نشدم!؟

😂نه ..خیالت راحت .لباس سفید با طرح ریز تنته