2777
2789

ی خونه دیدیم ک بخریم بعد ۴ سال عقدبودن حاضر شدم حلقه ازدواجمم بفروشم تو ۱ هفته پیر شدم بسکه دعا کردم جور بشه با سلول ب سلول تنم با اشک و گریه خواستم از خدا حضرت ابالفضلم واسته قرار دادم گفتم اقا شما نا امید شدی نا امیدم نکن همچی حور شد شب معامله طرف زنگ‌زد گف نمیفروشم طلاهامون فروخته بودیم ضرر کردیم از اون روز ی هفتع ای میگزره احساس میکنم خدا صدام نشنیده یا دوسم نداره لایق خوشخالی نمیددنسته منو 😭امشب گریه کردم گفتم خدا با اینکع جوابم ندادی ولی من نمیتونم بدونت میمیرم😭دس دلم نمیره نماز بخونم😭خونه بهترین جای شهر بود قیمت متاسب 😭شب ک گف نمیشه مث مردها شدم احساس کردم خدا صدام نشنیده 😭فک میکنم رها شدم شما نظرتون جیه😭

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️

کار واسه شوهرم حور شد برع نذر کزدم دعا کردم نشد دعا کردم حضرت علی رو قسم دادم همت بزلرع تو وجودش نشد هیچ کدوم از دعاهام برای دنیام نشد نمیدونم چزا ینی ایق ادم بدی هسم😭ایق خواستهام بزرگن😭هههر ذکری بگین گفتن هر ننازی هر دعایی 

بعد ۱۷ سال یه دعای کاملا خیر که هرشب میگفتم خدایا چرا اجابت نمیکنی اجابت شد ولی با نابودی زندگی چندین نفر به تمام معنا زندگیمون تغییر کرد عزیزم حتی اگه خیر باشه نتیجه رو بسپار به خودش و بهش اعتماد کن

من پشیمونم از اصراری که میکردم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۱۷ سال یه دعای کاملا خیر که هرشب میگفتم خدایا چرا اجابت نمیکنی اجابت شد ولی با نابودی زندگی چندی ...

ینی چیش ب صلاحم نیس ک خونه بخریم ننیفهمم شایدم من زیاد سخت کرفتن

نمیتونم بگم دعای من چی بود ولی به ظاهر خیلی خیر بود اجابت شد ولی با از دست دادن سلامتی یه نفر نابودی زندگی چندین نفر یعنی اتفاقاتی افتاد به ولله من میگم خدایا سر دشمنم هم نیاد بدترین بدترین بدترین روزای زندگی رو دیدیم

به تمام معنا فاجعه بود بازم به لطف خدا نجات پیدا کردیم ولی زندگی اون بندگان خدا که جبران نمیشه زندگی ما که جبران نمیشه

هیچ فکر نمیکردم تو اون خواسته چنین شری باشه 

شاید اون خونه به هردلیلی برای شما مصلحت نبوده شاید قرار بوده تو اون خونه تو اون محل خدای نکرده اتفاق بدی براتون بیفته اینو در نظز داشته باش