2777
2789
عنوان

من چرا حس نمیکنم باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهداشت صدای قلبشو گوش کن چون یکمم استرس داشتی این مدت به نظرم کلا پیش دکتر یا بهداشت یه کنترل بر ...

این هفته نوبت دکتر دارم میرم ببینم چی میگه اصلا شکمم ندارم تخت تخته🥺🤷‍♀️

این هفته نوبت دکتر دارم میرم ببینم چی میگه اصلا شکمم ندارم تخت تخته🥺🤷‍♀️

بارداری اول شکم دیرتر بزرگ میشه

نگران نباش انشالله چیزی نیست

خواشتی جواب اون آقارم بدی بهش بگو توی چه خانواده ای بزرگ شدی که انقد بی ناموسی که مزاحم زن باردار میشی!!

بارداری اول شکم دیرتر بزرگ میشه نگران نباش انشالله چیزی نیست خواشتی جواب اون آقارم بدی بهش بگو توی ...

اره فردا می خوام جوابشو بدم فکرنکنه شوهرم خودش فهمیده بگم من گفتم  

ایشالله دست بکشه حالا هر نیتی داره من از کارش سردرنمیارم

دختر خالم ۷ماهگی خیلی شکم داشت ولی😟

اره فردا می خوام جوابشو بدم فکرنکنه شوهرم خودش فهمیده بگم من گفتم   ایشالله دست بکشه حالا هر ن ...

فقط جوابشو بده که بفهمه ازش خوشت نمیاد و به نظرت یه آدم هرزس بعدم بلاکش کن

تندم و جواب بده که بعدا اگه کسی پیامارو دید مشخص باشه تو ارتباطی باهاش نداری چون جوری که اون پیام داده انگار مثلا باهم در ارتباط بودین و الان شوهرت فهمیده و اون نگرانته! قشنگ مشخص کن که باهاش صنمی نداره و یه عوضی مزاحمه!

واسه شکمتم اگه خیلی استرس داری فردا صبح برو بهداشت محلتون تا واست ضربان قلبشو بذاره خیالت راحت بشه

بدن آدما باهم فرق داره

سلام عزیزم خوبی . قضیه شوهر خواهر شوهرت به کجا رسید ؟ جوابش دادی چی شد ؟

سلام عزیزم خوبی شما 🧡

بله حوابشو دادم خیلی طولانی ماجراش از حوصلتون خارج میشه😅

ولی تو بد هچلی افتادم