2777
2789
عنوان

من چرا حس نمیکنم باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 97 پست
سلام عزیزم خوبی پس یکم توضیح بده برامون 🥺

گلم بهش گفتم خوبم من خودم به (  )اسم همسرم گفتم کارت درست نیست یکبار ذیگه پیام بدی به شوهرم میگم این بار جونت پای خودت 

بعد اینکه پیام دادم ۴۰ دقیقع بعدش زنگ زد

خب بگو چی شده. ما حوصله مون زیاده

گلم بالاتر گفتم بخون

بعدش یکبار زنگ خوردن جواب ندادم جا خوردم حداقل انتظارم بود پیام بده برای جواب ترسیدم حواب ندم باز حلوی شوعرم زنگ بزنع دیگه حواب دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بالاتر گفتم بخون بعدش یکبار زنگ خوردن جواب ندادم جا خوردم حداقل انتظارم بود پیام بده برای جواب ...

خب بعد چی گفت وای چقدر پرو

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

خیلی حرف زد خلاصش اینکه من پبامتو پاک میکنم من بجون مادرم نمیخوام اذیت کنم تهدید کنم بهم حس پیذا میکنی فرصت بده و فلان🥺

منم گفتم قصد اذیت نداری دیگه پیام وزنگ نزن که من توی آرامش باشم 

خیلی حرف زد خلاصش اینکه من پبامتو پاک میکنم من بجون مادرم نمیخوام اذیت کنم تهدید کنم بهم حس پیذا میک ...

اخه چ حسی ...این انگارعقل ندارن اصلا 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

حالا فعلا زنگ و پیام نداشتع فکرمنم دیگع فهموندم میترسم ازش ول کنه😭

نباید اینقدر ملایم باهاش حرف میزدی. نباید میگفتی خوبم.

باید میگفتی به تو چه که حالم چطوره. یا حتی ممکنه صدات رو ضبط کرده باشه

چرا بهش اجازه دادی بگه به من فرصت بده و من قصد اذیت ندارم؟ مگه مشکل اذیت کردنه؟ مشکل خیانته خیانت.

وای من خیلی بوهای بدی میشنوم از این قضیه.

خواهش کردم توشرایط بدی ام ادامه نده زیادش یادم نمیاد از هول نمیدونم چی میگفتم اونم میگفت بعم اعتماد ...

نباید میگفتی تو شرایط بدی ام و ادامه نده. اینجوری فکر میکنه اگر شرایطت خوب باشه مشکلی نیست.

وای من خیلی بوهای بدی میشنوم از این قضیه. لطفا بلاکش کن و دیگه حرف نزن باهاش. زنگهاش رو جواب نده و وقتی شوهرت خونه س تلفنت رو خاموش کن. تموم شدن این ماجرا دست خودته. 

خیلی حرف زد خلاصش اینکه من پبامتو پاک میکنم من بجون مادرم نمیخوام اذیت کنم تهدید کنم بهم حس پیذا میک ...

نباید میزاشتی خیلی خرف بزنه خب دختر. چرا حرفت رو نزدی و بعد قطع کنی؟!!