2777
2789

مسخره کرده 

تکلیفش با خودش مشخص نیست

میخواست شما بری خواستگاریش باهات ازدواج کنه

ولی دیده نمیشه،رفته با یکی دیگه رل زده بلکه فرجی بشه

بنظرم همون بهتر که نشد 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
😄😄😄ببخشید ولی نمیدونم چرا فک میکنم مردا فقط دروغ میگن 😐😐😐😐😐

این جا من دروغی نگفتم 

چی فکر کردی

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چون سنتون سن پختگی هست بدرد خوشگذرونی نمیخوری ازدواجی هستی😅😅...احتمالا واقعا دنبال ازدواج با شما بوده و گفته اهل دوستی نیستم چون شناخت دقیقی از شما نداشته و خواسته بهتون بگه که خیلی بی حاشیه و پاکه که شما برای ازدواج باهاش این مورد رو منفی درنظر نگیرید....بعد که کنسل شده به خود واقعیش برگشته و رلشو زده.

حالت دوم هم اینه که بعد شما دچار ناراحتی شده و برای اولین بار رل زده که از فکر شما بیاد بیرون.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
این که دیگران چه رفتاری با ما دارن از اینکه چرا این رفتار رو با ما دارن مهم تره ریشه یابی کنیم که چ ...

برام سواله

کلا رفتار دخترها برام سواله

هر دختری باور ش، خواسته هاش و افکار ش با یه دختر دیگه متفاوته  نمیشه گفت دلیل رفتار دخترها این ...

بله استاد 🤣

معلومه که استادی