2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله چیه

پنجم ابتدایی ی خرگوش پرینت کردم چسبوندم بغل نبمکت خودمو دوستم

هنوز نگاه معلم از ذهنم پاک نشده

مغزم‌ معیوب بود تو اون سن اخه بچه هم نبودم نمیدونم این چ کاری بود کردم  

نوشتم خیلی نامردی ک نگام میکنی ولی بعدش بی اعتنا از کنارم رد میشی:)

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

نوشته بودن

خرم باد آن روز که از این مدرسه بروم.ادمای چند سال پیش اینارو نوشته بودن تقریبا مال سال نود و شش بودش.

من حالا بخوام یادگاری بنویسم اسم فامیل ساعت چند تایم کلاس فلانو بسالو بهمان دبیر و موضوع درس و نام کتاب و در آخر میرسیم به نتیجه و نام آموزشگاه و پایه چند و چند.دلم برای این کارام یکذره میشه که میخوام برم مدرسه دیگه کلاس دهم.

میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواستن توانستن است

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.

یکبار نوشتم میخوای بگم کی تو این مدرسه دوست پسر داره  فلش ها را دنبال کن 

تمام آجرها را فلش زدم بچه ها هم کنجکاو تا میرسیدن پشت در خروجی آخرین فلش نوشتم خودت 😐

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍