2777
2789

خواهر زادم ۶سالشه چند روز پیش حالش بد میشه دل درد و تب و کاهش وزن میگیره مرتب آب میخوره و دستشویی میره تا اینکه امروز به قدری حالش بد میشه که تو بیمارستان بستریش میکنن امروز صبح میزان قند خونش  ۳۵۰ بوده ولی با دارو قندش میاد  ۱۷۰ ولی میگن اسید خونش بالا هست 

الان اسید خونش پایین اومده ولی دوباره قند خونش رفته بالا قندش رو ۲۳۰ هست 

ترو خدا هر کی تجربه ای داره  بگه چرا اینجوری میشه ؟؟؟

دل تو دل مامانش نیست   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید چیکار کنه؟؟  یعنی درمانی نداره    

چرا عزیزم خیلی بچه دیابتی داریم کنترل می‌کنن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

آشنای همسرم ۴ سالشه انسولین میزنن براش😞 فقط در همین حد اطلاع دارم

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

دیابت نوع یک همراه با کتوز اسیدوز 

هوای مادرش رو داشته باشید چون زندگی شون تغییر خواهد کرد

گول طب سنتی رو نخورید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا قند خونش نوسان داره بالا و پایین میشه  این حالت طبیعیه ؟؟ آخه خیلی هم لاغر و ضعیف شده&nbs ...

اوایل فکر کنم تا میزون بشه طول میکشه.امیدوارم خدا ب خواهرتون توانایی و قوت بده‌

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

اوایل فکر کنم تا میزون بشه طول میکشه.امیدوارم خدا ب خواهرتون توانایی و قوت بده‌

تروخدا براش دعا کنید فردا خواهرم خبر خوب بهمون بده 

بعد از ۱۲سال خدا این بچه رو داد به خواهرم 

چرا باید اینجوری بشه     

تروخدا براش دعا کنید فردا خواهرم خبر خوب بهمون بده بعد از ۱۲سال خدا این بچه رو داد به خواهرم چرا بای ...

سلام گلم خواهرزاده خواهرزاده خوب شد قندش قند ناشتا ۳۰۰ بود؟؟منم پسرم قند ناشتا بالاس امروز آز دادیم دارم میمیرم

سلام گلم خواهرزاده خواهرزاده خوب شد قندش قند ناشتا ۳۰۰ بود؟؟منم پسرم قند ناشتا بالاس امروز آز دادیم ...

سلام عزیزم 

فعلا که داره انسولین میزنه 

آره قند ناشتا 300بود 

آخه عزیزم انشالله که بهتر میشه پسرتون 

آره واقعا خیلی سخته 

دیگه‌ باید باهاش کنار بیایی فقط باید توی رژیم غذایی رعایت کنی 

مرتب قندش رو هم چک کن 

پسرتون چند سالشه ؟

قند ناشتا چقدر بود؟