2777
2789
عنوان

بچه ها جاریم خیلی به لحاظ زیبایی ازم سره

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 36 پست
سلام  جاری تون از شما زیباتره یکی دیگه از جاریتون زیباتر و این چرخه همینجوری تا بی نهایت ادامه ...

اما من به زیبایی جاریم تا حالا دختری رو از نزدیک ندیدم😐در حد بازیگرا و مدل های ترکیه ای هست

اما من به زیبایی جاریم تا حالا دختری رو از نزدیک ندیدم😐در حد بازیگرا و مدل های ترکیه ای هست

چشاش رنگیه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئن باش هست الان یکی از فامیلای من یه دختر فوق العاده زیبا بدون هرگونه جراحی و عمل زیبایی هست بدون آرایش هم صورتش بی نظیره ایشون بلاگر و مدل هم هستن اما قرار نیست من نوعی خودم رو با اون مقایسه کنم یا مثلا جایی که اون هست من نرم چون شوهرم میبینه و .،،،،

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

من جاریمو هیشکی ببخشید گوزهم حساب نمیکرد حالا ازوقتی من اومدم چون پوستم خوب نیست همه اونوحلواحلوامیکنن روسرشون میزارن مخصوصا شوهرش وشوهرم یه جوری باافتخارمینشوننش جلوماشینشون میبرن گشت وگزار که انگارنه انگار این همون آدم هش سال پیشه.

آب که سربالابره قورباغه هم ابوعطامیخونه این قضیه‌س....

اگه پوستم معمولی بودجوش نمیزدم زندگیم رو روال بوداماحالا نمیدونم باجاری ای که زنه دوتا برادرا هست چیکار کنم  قشنگ جای من شوهرم خودش وبچه هاشومیبره دور دور ک دلشون نگیره