2777
2789

احترام بزارید یعنی چی آخه بگید الان من چی گفتم بی ادبی کردم بی احترامی کردم الکی چرا هی میزنید خو ما کاربرها نباشیم این سایت هم قرار نیست باشه ما احترام میزاریم پ کو احترام ما؟؟؟!!!

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا🥲

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
چی شده 

الکی میزنن ب هوا

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

احترام نمیزارن ب کاربر ها واقعا بی ادبی آخه اینکار😐

دهنمون سرویس شد  هر تاپیکی رفتم ترکید فازتون چیه

والا

کاش اتحاد داشتیم سایتو تحریم میکردیم  مثلا همه قرار میزاشتیم ۱ هفته اصلا نیایم نی نی سایت  ...

اخه گفتی ما نباشیم این سایت مگه میچرخه آخه کاربرها باهم باشن حل میشه