2777
2789
عنوان

پسره تو فروشگاه دنبالم راه افتاده بود الان شوهرم باهام قهر کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂خب بدش اومده  فکر کن ی زنه اینجوری باشوهرت😐 ی مدت ولش کن کارای خودتو بکن خودش میاد

دقیقا خواستم همینو بگم ، فکر کنید شما و همسرتون میرفتید و فروشنده که خانم بودن اینطور با شوهر شما رفتار میکرد ، احتمالا می اومدید تاپیک می زدید .

حلقه ننداختید پسره ندید 

حلقه م تنگ شده، شوهرم خودش گفته نندازم... انگشتر دیگه هم دوست ندارم، اما به نظرم باید یه انگشتر دست کنم خالی نباشه... این چند ماه دو سه نفر بهم پیشنهاد دادن😑 حالا وقتی مجرد بودم دور و برم سگ پر نمی زد!

همون جا باید میگفتی همسرم هستن یا همون موقع که اومده بود دنبالت می‌گفت دانشجویید می‌گفتید که  قبلن بودم الان متاهلم بعدم آقاتون رو صدا می زدین مطمئن باشید ناراحت نمیشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا خواستم همینو بگم ، فکر کنید شما و همسرتون میرفتید و فروشنده که خانم بودن اینطور با شوهر شما رف ...

والا پیش اومده من ناراحت نشدم! گفتم خب همسرم کار بدی نکرده چرا باید عصبانی بشم؟! ولی ایشون خیلی بد رفتار می کنه، حتی وقتی خونه رسیدیم سرم داد زد ، با این که مادرم خونه ما بود پیش پسرم مونده بود

باید همون موقع ک سوال پرسید ی کلمه ب پسره میگفتی ب شما ربطی نداره هم اون میرفت پی کارش هم شوهرت نارا ...

والا من فکر می کنم بی ادبیه آدم به کسی بگه به شما مربوط نیست حالا هر کی باشه😬 نمی دونم شاید من اشتباه می کنم...

😂😂😂 ی فکری بکن وگرنه دفعه بعد از شوهرت خواستگاریت میکنن

یه بارش که میلی متری از بیخ گوشم رد شد! تا پسره رو ردش کردم رفت سر و کله شوهرم پیدا شد، یه دیقه زودتر رسیده بود نصفش می کرد

والا من فکر می کنم بی ادبیه آدم به کسی بگه به شما مربوط نیست حالا هر کی باشه😬 نمی دونم شاید من اشتب ...

چرا اتفاقا وقتی ب کسی مربوط نیست باید بگی البته ن همه جا . مثلا ب فروشنده فروشگاه چه ربطی داره ک شما دانشجویین یا نه؟شما ک خودت فهمیدی نیت اون چی بوده باید ی جوری جواب میدادی ک بره گم شه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
چرا اتفاقا وقتی ب کسی مربوط نیست باید بگی البته ن همه جا . مثلا ب فروشنده فروشگاه چه ربطی داره ک شما ...

می گم که اصلا شوهرم فرصت نداد واکنش نشون بدم سریع پیداش شد! خودم قصدم این بود جواب ندم خودمو به نشنیدن بزنم

به نظرم همسرتون انتظار یه واکنش دیگه از شما بودن برا همین ناراحت شدن (اینکه وقتی گفتن داداشتون.... ب ...

آره ممکنه... من اون لحظه فقط خودمو با کیفم مشغول کردم چیزی نگفتم، درسته باید خودم می گفتم همسرمه... اشتباه کردم دیگه،از اخم و بدرفتاری شوهرم هول شده بودم