2777
2789
عنوان

خانوادم با ازدواجم ناراضی ان 😔

183 بازدید | 13 پست

یه آقا پسریه حدود چند ماه باهمیم ب قصد ازدواج... بعد ایشون ی هفته بعد از دوستیمون گفت به خانوادت بگو تا بیام خواستگاری نشون همدیگه بشیم نمیخام از دستت بدم 

ولی خانوادم راضی نشدن گفتن که این پولی ندارع ک ترو خوشبخت کنه غریبس ما نمیشناسیمش نه خونه داره نه ماشین 

من قضیه رو بهش گفتم..الان داره همه تلاششو می‌کنه ک بمن برسه میخاد ماشین بگیره و قراره وارد یه شغل خوبی هم بشه و واقعا خیلی دوسم داره همه جوره بهم احترام میزاره 

بنظرتون شغل و ماشین داشته باشه خانوادم راضی میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار تلاش کنه هرچی بیشتر سختی بکشه عیارت بالاتر میره بیشتر ارزشتو میدونه  بعدم تا کارش درست نش ...

میترسم خانوادم بازم مخالفت کنن یا شاید دوباره بگن خونه نداره بدرد نمیخوره 🥲

خونه و ماشین؟؟؟ بابات وقتی میخواست با مامانت ازدواج کنه خونه و ماشین داشت؟  این که میگن نمی شن ...

الان نمیخایم ازدواج کنیم تا موقعی ک همه چیش اوکی بشه 

ولی از این میترسم که راضی نشن

میترسم خانوادم بازم مخالفت کنن یا شاید دوباره بگن خونه نداره بدرد نمیخوره 🥲

خب حتماااا به حرف خانوادت گوش کن کدوم دختری بدبختی دخترشو میخواد ؟ کاری نکن بعد یه سال دوسال پشیمون بشی 

زن خیلی قدرت داره عشق و دوست داشتن ساختنیه