2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید مبل هام وتی وی رو کجا بزارم.ممنون.

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 53 پست

مبلا رو اگه بزاری جای تی وی در ورودی که باز میشه تا فی خالدون خونه و خودتون معلوم میشه ها.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل نداره گلم.6تاپله هست

دوسش دارم اینجوری با پله😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

رومیز هست رو میگی؟؟؟؟اون که قبلمه نیست بابا😝😝😝😂😂😂

نه خیر روی زمینه نزدیک هندوونه😂😂

یه چند تا پیش نهاد دارم می دونم انجام نمی دی    ولی خب می گمم

تو رو خدا این قدر تو خونتون فرش پهن نکنید بابا اصلا سرامیک و پارکت و ... اومده که فرش ها کم بشه سرامیک و.. می کنید بعد تمامش رو با فرش می پوشونید؟؟!!!! یکی دیگه این که به نظرم پشتی هات رو بردار وقتی مبل داری چرا دیگه پشتی گذاشتی؟

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
عزیزم ینی چی فضاش مناسب باشه؟قبلا همینجا بود.حالا مشکلم بامبل هاست.خسته شدم همش شوهرم رو مبلا میپرع ...

خخخ شوهرت  

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
یه چند تا پیش نهاد دارم می دونم انجام نمی دی     ولی خب می گمم تو رو خدا این قدر تو خونت ...

عزیزم سرامیک ها قهوه ای هستن پدرمو بیرون اوردن ازبس تی کشیدم.دوم چون بیشتر مهمون هامون که از خودهستن روزمین میشینن خخخ

واسه خودمه عزیزم

خونه ات خیلی شیکه ولی وسایلاتو عوض کن عزیزم.

میز تی وی رو جمع کن تی وی رو رو دیوار کار کن.

مبلاتو عوض کن یا بذا بالا واسه پایین یه مدل ال بگیر

فرشاتم عوض کن یا ۲تا ۶ متری یا یه ۱۲متری رنگ روشن بگیر

خونه ات عالی و شیکه ولی وسایلات اصلا به خونه نمیاد ابن خونه وسایلای کلاسیک میخواد.

پشتیارم حتما ورشون دار حتمنااااا