2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید مبل هام وتی وی رو کجا بزارم.ممنون.

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 53 پست
قابلمه روییت رو دوست دارم😆

آها بعد از صد بار دیدن فهمیدم قابلمه کجاس زیر میز وسط 

خخخخخخخخخخخ

بابا تیز بین 

فک کنم کسی تاپیک سرکاری بزاره گرفتیش😂😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خونه هایی که پله دارن دوست دارم به نظرم قشنگ میشه چیدشون

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
خونهدات خیلی شیکه ولی وسایلاتو عوض کن عزیزم. میز تی وی رو جنع کن تی وی رو رو دیوار کار کن. مبلاتو ...

ممنون که گفتی اما در فکرش هستم وسایل هام رو عوض کنم بعدم مبل هام رو اینجوری دوست دارم مدل ال نمیپسندم.بعدم تلچیزیون رو بلد نیستیم چطوری باید بزنیم دیوار 

آها بعد از صد بار دیدن فهمیدم قابلمه کجاس زیر میز وسط  خخخخخخخخخخخ بابا تیز بین  فک کنم ...

دست خودم نیس دیگه حاشیه بینم همش😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها کیا خونه کوچیک دارین چطوری میچینید؟؟؟

با بدبختی. همه چی تو ماتحت همدیگست.

منم خونه پله دار میخوام😢

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حساسیتت رو کم کن عزیزم اتفاقا رنگ سرامیک هات تیره هست زیاد کثیفی و لک مشخص نمیشه ما که روشنه و زیاد فرش ننداختیم زود به زود هم تی نمی کشیم حالا فوقش 2 تا لک بود مهم نیست که  

مهمون هم چند بار رو زمین نشست اذیت شد بعد میاد رو مبل می شینه ادم که دکوراسیون خونش رو به خاطر مهمون خراب نمی کنه    به نظر منم تلویزیونت رو بزنی به دیوار بهتره این خونه های مدل تو که 2 تیکه هست به نظرم قشنگ میشه اگه ادم یه تیکه رو رسمی تر بچینه و یه تیکه رو اسپرت تر برای خودش

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
حساسیتت رو کم کن عزیزم اتفاقا رنگ سرامیک هات تیره هست زیاد کثیفی و لک مشخص نمیشه ما که روشنه و زیاد ...

چطوری تلویزیون روبزنم دیوار اخه بلد نیستیم اون میله هاش رو به کجای تلویزیون وصل کنیم.خخخخ

من دو تا پیشنهاد دارم

اولی این که پشتی ها رو جمع کنی. تی وی رو بیاری جای فعلی پشتیها. مبل دونفره رو ببری جای فعلی تی وی

دوم اینکه باز هم پشتی ها جمع بشه. تی وی بیاد جای مبل سه نفره الان. مبل سه نفره بره جای پشتیها و دو نفره بره جای فعلی  تی وی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
با بدبختی. همه چی تو ماتحت همدیگست. منم خونه پله دار میخوام😢

منم خونه پله دار دوست

منم خونم 70 متره کووچیکه حالا وسایل من مبلای بزرک میز نهار خوری بوفه کنسول میز تولیزیون  میز تلفناوووف همه اینارو تو یه حال فسقل جا دادم😦😢

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
چطوری تلویزیون روبزنم دیوار اخه بلد نیستیم اون میله هاش رو به کجای تلویزیون وصل کنیم.خخخخ

خودتون که نصب نمی کنید یکی رو باید بیارید براتون انجام بده