2777
2789
عنوان

سلام دوستان سوال آشپزی دارم

192 بازدید | 13 پست

میخوام جمعه برم مسافرت یک هفته شوهرم تنها میمونه هیچی هم بلد نیست درست کنه غذای بیرون هم نمیخوره لطفا بگید چه غذاهایی درست کنم که بتونه بعد از چند روز بخوره و مونده نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش غذا درست انواع خورشتا رو لوبيا پلو و ....بزار فريز روشم برچسب بزن هر كدوم خواست از فريزر بيرون ...

نه لوبیا پلو خوب نیس لوبیای پخته شده خیییییییلی زود فاسد میشه

همسرم دنیامه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انواع خورشت ها رو درست کنین براش تو  فریزر بذارین خودشون فقط باید پلو درست کنن. بادمجون سرخ کنین  آش رو هم براشون می تونین بذارین البته رشته نزنین داخلش. مایع اسنک هم می تونین براشون بزارین. مایع ماکارونی. 

آدرس مامانشو بنویس براش بزن رو یخچال!

اگه این راه حل عملی نیست تن ماهی فکر خوبیه. غذاهای کنسروی الان راحت پیدا می شن. انواع خورشت ها و برنج. زیاد خوشمزه و سالم نیست. ولی قابل تحمله.

تازه این در صورتیه که نخواد زنگ بزنه به رستوران یا این مراکز غذای آماده. 

قورمه سبزی و فسنجون فریز شده خوبه. مامان من حتی سابقه فریز کردن آبگوشت رو هم داره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

خورشتا رو فریز کن . بسته بسته . تاریخ و روز هم براش بزن . کوکوها و خوراک ها هم خوب فریز میشن .
برنج هم میتونی تا مرحله ی آبکش برسونی ایشون فقط هر روز هر مقدار مخوان بخورن دم بذارن . 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

شوهر منم همین جوریه. من براش یه مقدار برنج سفید میپختم و خورش ها رو هم فریز میکردم. فلافل و کتلت هم درست میکردم. حتی آبگوشت براش فریز کرده بودم. 

به اندازه دو سه روز اول بذار تو یخچال.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.