2777
2789
عنوان

رابطه مثل آتیش 🔥 میمونه 🔞

3631 بازدید | 105 پست

سلاو عرض ادب 

تمام محتوای تاپیک دیدگاه شخصی هستش اگر با قسمتی از متن مشکل داشتید حتما نظر بدید تا صحبت کنیم 

( کسی که موافق بنده هست باعث خوشحالیه ، کسی که مخالف بنده میشه باعث آگاهی بیشتره ) 

______________«»_________________

.

.

هر نوع رابطه ای که فکرش رو بکنید

( دوست ، رفیق ، آشنا ، عشق ، خونواده و ...) 

مثل روشن کردن یه آتیش تو سرما میمونه ! 

اگر خیلی به آتیش نزدیک بشید میسوزید

اگر دور بشید یخ میزنید !

اگر خیلی هیزم بریزید خفه میشه ! 

اگر هیزم نریزید خاموش میشه !

دقیقا باید بدونید چقدر به یک فرد نزدیک بشید و بهش ارزش قائل بشید ! 

این که خیلی از دخترا دیدم میگن واسه طرف هر کاری از دستم بر اومد انجام دادم ولی گذاشت رفت !

قدر نشناس بودن اون طرف رو اگر کنار بزاریم در اصل اشتباه بزرگ همینه 

زیادی هیزم ریختی خفه شد و خاموش شد ! 

درسته بعضی ها ذاتا نامرد هستند که افراد نامرد هم هدفشون از رابطه چیز دیگه ایه که تو تاپیک های بعدی میگم ! 

هر چند به عقیده من اگر بلد باشیم و عشقش باشه ، وحشی رو هم رام میتونیم کنیم 😉

پس گاهی اوقات خودمون باعث میشیم طرف نا مرد بشه و بزاره بره ..

مراقب ارزش  خودتون و ارزش گذاری ها باشید 🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🧯🧯🧯

😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دقیقا همین بلا سرم اومد💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم

مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
صد در صد مخالفم با دلیل 

لطفاً دلیل رو با ذکر مثال بگید ممنون میشم 

احساس میکنم مامان جنی کیم هستی 

چی شد 😂

☺بازم داشته باشین

چه چیز مورد قبولی از تو دیدن ؟