2777
2789
عنوان

موندم بین دو راهی برا ازدواجم🥹💔

336 بازدید | 31 پست

خانما حدود ۳ ماه پیش من و اقاپسری همیدیگه رو جایی دیدیم و اتفاقی نیوفتاد،چندروزی گذشت و ایشون پیج منو پیدا کردن و این مدت فالو داشتن بدون هیچگونه پیام و یا حتی لایک! مثل اینکه منو زیرنظر داشتن

خلاصه سه هفته پیش هرجوری بود تونسته بود خانواده منو پیدا کنه و زنگ زدن برای خواستگاری و قرار بود جایی همدیگه رو ببینیم ک دیگه ناگهانی خبری نشد ازشون...ولی پسره هنوز پیج منو چک میکنه و استوری های غمگین میزاره بنظرتون چه اتفاقی افتاده ک خبری ازشون نشد؟

و این یکی دو روزه خواستگار دیگه ای دارم ک همیشه دوست داشتم بیاد خواستگاریم اما الان ک اومده همش تو فکر اون اقایی ام ک اومد خواستگاری و بعد خبری نشد...حس میکنم اونو دوس دارم

واقعا نمیدونم چیکار کنم،دلم میخواد قبلیه برگرده ولی اگ برنگشت من موقعیت جدیدم رو از دست میدم...

نمیدونم واقعا چی درسته چی غلط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونیکه اومده خواستکاریت رو‌بچسپ.اون پسرم از دنبال کننده هات بردار بفهمه ناراحت شذی ازش اگه میخاست م ...

خودمم خیلی ناراحتم ازش ولی اگ نتونستم فراموشش کنم چی