2821
2789
عنوان

شوهره لجباز

379 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهره من مثلا وقتی قبل غذا حرفمون میشد

قهر میکرد غذا نمیخورد

و بعد ۴ سال همچنان همینه

تا چندماه پیش اسکول بودم اصرار میکردم میگفتم بیا غذاتو بخور و فلان 

اما الان دیگه نه

امروزم اینکارو کرد گفتم نخور هرجور راحتی خودم تنها خوردم خخخخخ

برگشته میگه تا ده روز غذا نمیخورم گفتم هرجورراحتی

انگار بچه دو ساله ست 

۳۷ سالشه ها خجالت نمیکشه از سنش 

متنفرم از این اخلاقش البته خودم باعث شدم تشویق شه چون قبلنا منت میکشیدم خریت کردم

اینم پرو شد

چقدر بچگونه وای اصلا تصورش برام سختههه😑

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من از جمله هر جور راحتی متنفره

چون تیکه کلام منه😂

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شوهر من قهرم باشه از شکمش نمیگذره 😂😂

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

وا مگه بچه هست که التماس میکردی بیا بخور والا من بچمم قهر کنه میگم مبخوای بخور میخوای نخور این که دیگه ۴۰ سالش هست از خودش خجالت نمیکشه چه رفتلر زشتی

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

خواهرر🤦🏻‍♀️من بابام ۵۲ سالشه هنوز همینه😂لج میکنه غذا نمیخورخ 

عمدا میره میخابه

جز این رفتار بدی نداره

ولی مامانم میگه پاشو بیا بعد یه ذره از فذا میخوره میگه بهه بهههه چقد خوشمزس🤣انقدر ادا در میاریم‌که دیگه میاد

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

2825
2823
2791
2779
2792