2777
2789
عنوان

کشک بادمجونو چجوری درست میکنید؟

187 بازدید | 30 پست

من تاحالا اشپزی نکردم مادرم نیست باید غذا درست کنم

بابام دوس داره کشک بادمجون

میشه بگید همشو 🙏🏻♥️

چجوری تلخ نشه؟ چیا بزنم بهتر میشه

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

بادمجون سرخ کن 

آخر سر پیاز داغ کن 

نعنا بریز 

بادمجون بریز توش با گوشت کوب له کن اگه گردو دارید بریز 

ی لیوان اب بریز روش دم کنر بزار تا قل بزنه آب تبخیر که شد سفت شد برش دار

زندگی جای قشنگی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون سرخ میکنم میذارم کنار،پیازرنده شده وسیررنده شده خوب سرخ میکنم بهش زردچوبه میزنم قاطی میکنم بعدش نعناخشک میزنم بهش بادمجون میریزم داخلش یه هم میزنم که فقط باهم قاطی بشن بعدباگوشتکوب له میکنم وکشک میریزم میذارم روی شعله خیلی خیلی کم روغنش زد بالا خاموشش میکنم 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اول از همه بادمجون ها رو سرخ کن بعد آب پز کن با نمک و زرد چوبه و نعناع وقتی حسابی له شد و به روغن نشست کشک و آب رو مخلوط کن بریز داخلش راستی توی مراحل آخر میتونی گردو هم بکوبی و بهش اضافه کنی و صبر کنی غلیظ شه

از بادمجون های بدون تخم استفاده کن تا تلخ نشه 

این روش خودمه که خیلی خوشمزه میشه توی نت ممکنه متفاوت باشع 

اینی که برات میگم سادس ولی مزه خیلی خوبی داره

اول بادمجون هارو سرخ کن بعدش بزارشون کنار ، پیاز رو رو خورد کن و بعدش سرخ کن در حل ۳۰ ثانیه بعد یه قاشق چایی خوری زرد چوبه و بعدش فلفل سیاه اضافه کن و موقعه ای که خوب شد، چند لیوان آب اضافه کن و بعدش خیلیی کم زعفران و بعد یه قاشق پر نهایتأ ۲ کشک اضافه کن و قاطی کن و بعدش بادمجون هارو، شعله پخش کن زیرش بزار و مراقب باش نسوزه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بادمجون رو میتونی یا سرخ کنی یا آب پز ، بعد تو یه ظرف پیاز داغ درست کن ، وقتی سرخ شد نعنا و زردچوبه اضافه کن سرخ بشن ، بعد بادمجون پخته ها رو که له کردی اضافه کن و کشک بزن و اگه در دسترسه گردو خرد شده و نمک و فلفل ، همه رو مخلوط کن چند دقیقه دیگه جا بیوفته کشکه بپزه آماده اس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بادمجون رو پوست بکن از وسط دوتا برش بزن 

بریز تو تابه یکم آب بریز بزار بخارپز بشه

بعد تو روغن سرخ کن ..بعد چندتا سیر خرد کن سرخ کن یکم نعناع بریز 

زود بادمجونا بریز توش روش کشک بریز ..یکم درتابه رو بزار ..بعد خاموش کن 

راستی بعد سرخ شدن بادمجونا یا بریز تو خرد کن یا گوشت کوب له کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بادمجون رو میتونی یا سرخ کنی یا آب پز ، بعد تو یه ظرف پیاز داغ درست کن ، وقتی سرخ شد نعنا و زردچوبه ...

پیاز رو مث پیاز آش کشک خورد کنم یا رنده🥺😂😑در این حد بلد نیستم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️