2777
2789
عنوان

کشک بادمجونو چجوری درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست

بادمجون رو سرخ کن یا کبابی 

بعد با گوشکوب بهش کن 

در این فاصله پیاز و سیر رو نگینی سرخ کن 

کمی که سرخ شد بادمجون و ادویه و نمک و گردوی خرد شده اضافه کن 

شعله رو کم کن و هم بزن 

یکم که سرخ شدن کشک رو اضافه کن 

در آخر که دیدی روغن پس داد شعله رو خاموش کن و بریز تو بشقاب و روشن با نعنا داغ تزیین کن😉

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اینی که برات میگم سادس ولی مزه خیلی خوبی داره اول بادمجون هارو سرخ کن بعدش بزارشون کنار ، پیاز رو ر ...

ممنون🥺🙏🏻

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجون سرخ میکنم میذارم کنار،پیازرنده شده وسیررنده شده خوب سرخ میکنم بهش زردچوبه میزنم قاطی میکنم ب ...

ممنون💋

بادمجون پو ست بکن داخل آبکش بریزکمی نمک روش بپاش بعدازیه ربع روغن بریز داخل مایتابه داغ شد کمی زردچوبه بزنه بادمجان سرخش کن..بعدازسردشونشون با میکسریاگوشکوب لهشون کن ..پیازداغ درست کن یه کم نعنااضافه کن بعدبادمجان اضافه کن کشک باکمی آب مخلوطش کن به محتویات داخل ظرف اضافه کن فلفل سیاه هم بزن مخلوطش کن درظرف بزارشعله روکم کن چنددقیقه ای جابیوفته..بعدداخل ظرف سروبریز.باکشک وسیروپیازداغ.نعناع داغ.گردوخشک شدا تزیین می کنند 

من به خاطرچربی بالابادمجان کبابی می کنم 

ممنون🥺🙏🏻

خواهش میکنم💓

این کشک بادمجان حتی اگه تا مرز سوختگی بره یه غذای دیگه خیلی خوشمزه میشه

دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره

برای ادويه زردچوبه اجباریه، کمی فلفل سیاه و خیلی کم زعفران( اختیاریه)

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بادمجون پو ست بکن داخل آبکش بریزکمی نمک روش بپاش بعدازیه ربع روغن بریز داخل مایتابه داغ شد کمی زردچو ...

نمک ک زدم بعد اب نکشمشون؟ همونجوری سرخ کنم؟ شور نشه

خواهش میکنم💓 این کشک بادمجان حتی اگه تا مرز سوختگی بره یه غذای دیگه خیلی خوشمزه میشه دیگه بستگی ب ...

یه دنیا ممنون

له میشه تو اب که؟ 

نه من اکثر اوقات آب پز میکنم ، فقط آب زیادی نمیریزم ک وقتی پخت کامل ابش کشیده بشه ، بعدم کشک و بادمجان کلا غذای له شده ایه دیگه لزومی نداره بافت داشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
یه دنیا ممنون

قربونت  

نوش جونتون   

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]