2777
2789
عنوان

27 سالمه هنوز جوش میزنم

96 بازدید | 7 پست

از زمان بلوغ جوشام شروع شدن، ملتهب و قرمزن بعد اینکه لبایه بردار و ضدجوش میزنم سرسفید چرکی میشه چند دوره انتی یوتیک خوردم،یک دوره ام راکوتان الان دور دوم راکوتانم باز قطع کنم میزنه چیکارکنم؟  

تنبلی تخمدان داری؟

کیست یا نوسان هورمونی چی؟

ب سن نیست ک عزیزم

تو سن بلوغ سطح هورمونا تغییر میکنه و اگ عادات و سبک زندگی هم بد باشه ب بیماری منجر میشه.

مثلا اگر شبا بعد از ۱۲ میخوابید و صبحا دیر بیدار میشید ، اگر شیرینی میخورید زیاد ، اگر غذاهای چرب زیاد میخورید سطح هورمونها تو همون حالت بهم ریخته میمونه و باعث علائمی مثل ضخیم شدن موهای بدن ، آکنه و جوش ، پر مو شدن بدن ، ریزش مو ، بی نظمی پریود و .. میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب توضیح دادید.اگر رعایت کنیم،بعد ازچندوقت ممکنه هورمون ها تنظیم بشه؟

❤️🌹

ب قولی باید اصلاح سبک کنید عزیزم و باید دایم باشه.

چون اگر باز رعایت نشه مثل قبل میشه.

کامل حذف نکنید غذاهای چرب و فست وفود رو و شیرینی ها رو

اما خیلی خیلی کمش کنید

ورزش و زود خوابیدن هم فراموش نشه❤️

اگر تستوسترونتون بالاست شبا یک فنجان دمنوش نعنا فلفلی بخورید ، اگر کیست سینه یا رحم ندارید مجازید دو فنجان در هفته دمنوش رازیانه بخورید که استروژن داره.

همینطور دانه کتان رو آسیاب کنید و به سالادها اضافه کنید ، اونم استروژن داره

رازیانه هورمون زنانه رو میبره بالا و نعنا فلفلی هورمون مردانه رو کاهش میده و به تنظیم سطحشون کمک میکنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹