2777
2789
عنوان

ببمارستان رجایی قلب تهران

76 بازدید | 10 پست

خانوما مادر من هر روز بیهوش میشن( الان ب مدت یه هفته ست)  چون سابقه ی گرفتگی رگ سر دارن ما بردیم پیش متخصص مغز و اعصاب اما دیروز معرفی کردن ب متخصص قلب و ایشونم سی تی آنژیو  قلب نوشتن واسه بیمارستان رجایی تهران

الان ما باید فردا بریم بخش اورژانس یا درمانگاه چون ما میخاییم مادرمون بستری بشن چون موقع بیهوشی واقعا کاری از دست ما برنمیاد

ما از شهرستان میاییم ممنون میش راهنماییم کنید

چون نوبت دهی تلفنی وقت واسه شهریور میذاره بیمار ما هم حالش خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه نامه داشته باشید، خود بیمارستان بپرسید راهنماییتون میکننن که کدوم قسمت برید. ولی بستری کردنش خیلی علافی داره. مثلا ممکنه یه صبح تا بعداز ظهر طول بکشه. شایدم بیشتر. چون بیمارستان دولتیه و فوق العاده شلوغه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عزیزم اگه نامه داشته باشید، خود بیمارستان بپرسید راهنماییتون میکننن که کدوم قسمت برید. ولی بستری کرد ...

میدونم خیلی علافی داره

ولی واقعا میترسیم از این بیهوشی 

چون درد قفسه سینه دارن....

اگه بستری باشه تحت نظر باشه بهتره

میدونم خیلی علافی داره ولی واقعا میترسیم از این بیهوشی  چون درد قفسه سینه دارن.... اگه بستری ...

بله منم معتقدم تو محیط دزمانی قرار بگیرن بهتره. خدایی نکرده مشکلی ام پیش بیاد سریع به دادش می رسن. همونجا تحت نظر قرار بگیره تا علت بیهوشی هاشون معلوم بشه و کنترل بشه، بعد بیان خونه

بله منم معتقدم تو محیط دزمانی قرار بگیرن بهتره. خدایی نکرده مشکلی ام پیش بیاد سریع به دادش می رسن. ه ...

واسمون دعا کنید مامانم ۴۷ سالشه دوتا داداش مجرد 

از شدت ناراحتی دارم میمیرم🥺🥺🥺

واسمون دعا کنید مامانم ۴۷ سالشه دوتا داداش مجرد  از شدت ناراحتی دارم میمیرم🥺🥺🥺

عزیزدلم خدا بزرگه، نگران نباشید. خداروشکر علم خیلی پیشرفت کرده و برای هر دردی درمانی هست. انشالا بستری که بشن، علت بیهوشی هاشون مشخص میشه و دارو میدن و کنترل میشه.‌