2777
2789
عنوان

بياين دخترمو ببينين🫠 +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا موفقیتش به چشم ببینی همیشه عزیزم.بعد بچه دار شدن تو  وشوهرت از هم دورنشدین؟توروخدا راستش ...

اوایل جرا ولی بعد از تقریبا ۳ماه به روال قبل برگشت

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
وقتی خوابه🥹 وقتی بیداره کچللل منه🫠🫠🫠🫠

،😋😋😋😋بخورش ماشاالله بهش ولی بنظر من که قیافش عوض نمیشه فقط عکس خوابش منو یاد بچه های انداخت که الکی خودشونو به خواب میزنن،😃زیر سایه پدر مادر بزرگ شه ان شاالله

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه مرد تو بچه داری بی مسئولیت باشه خیلی دور میشین از هم

آخه همسر من آدم بی مسئولیتی نیس اما میگ مزاحمه همش نمیزار جایی بریم تفریحی داشت باشیم همش گرمشه سردشه خودت دیگ بهم توجه نمیکنی حتی میگم اسم انتخاب کنیم همراهی نمیکنه

،😋😋😋😋بخورش ماشاالله بهش ولی بنظر من که قیافش عوض نمیشه فقط عکس خوابش منو یاد بچه های انداخت که ا ...

یعنی همممه همین حرفو میزننا

انگار خودشو زده به خواب😂😂

آخه همسر من آدم بی مسئولیتی نیس اما میگ مزاحمه همش نمیزار جایی بریم تفریحی داشت باشیم همش گرمشه سردش ...

نه این مسائل خیلی نمیتونه درگیرتون کنه اگه همراهیت کنه من چون فقط همسرم تو دکتر و دوا و هزینه ها همراهیم میکرد سخت بود برام

بعدم از ۶ ماه گاهی میتونی پیش مادرو خواهرت بذاری ی دو سه ساعتی برا خودتون باشین

البته اینم بگم بیشتر وقتا دلت نمیاد.

خدا نگهش داره  امیدوارم موفقیت اش رو ببینی و خوشبخت بشه🥰

مرسی عزیزم ممنونم بابت دعای قشنگت مهربون🤍🙏🏻