2777
2789

راستش دوستان اگ واقعا اطرافتون کسی این علائم رو داره یا داشته و علتش چی بوده و سرطان نبوده بهم بگید تو گوگل سرطان رحم زده ولی از ترسم نمیرم دکتر و نتیجش هم بفهمم باز بدتر چون خودم ب اندازه کافی مریضی لاعلاج دارم نمیخوام اینم اضافه شه.  من ۳۲ سالمه ۳ ساله ک یائسگی زودرس گرفتم دو هفته پیش برای یک روز اندازه یک روز فقط خونریزی شدید کردم جوری ک روز بعدش حتی یک لک بینی نداشتم باز الان ک دوهفتس گذشته دیروز بعد از ورزش رفتم پیاده روی یکهو حین راه رفتن تو خیابون یکهو خونریزی شدید وحشتناک گرفتم جوری ک بالاتنه شلوارم خونی شد و رو زمین چکه کرد و تو کفشم خونی شد با اینک ۴ عدد نوار بهداشتی سایز بزرگ همزمان باهم استفاده میکنم ولی کل لباس و پتو و هرجا میشینم پر از خون میشه و اصلا قطع یا کم نمیشه زیادترم میشه شدتش لطفا اگ چیزی میدونین بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست داری تنبلی تخمدان ولی باز باید ببینی بری دکتر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من دیروز ویزین انلاین شدم دکتر اریایی نژاد ۲۵۰بود خیلی ارومه قشنگ توضیح داد بهم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

برو سون بده خیالت راحت بشه ببین برای من زد تو سونو ادمیوز و کیست و....سرطان اومد همه چیز اومد دکتر دیروز کفت چیزی نیستند چاق نشو شیرینی جات نخور لحته خون دفع کیست بوده همین اینترنت ول کن

برو سون بده خیالت راحت بشه ببین برای من زد تو سونو ادمیوز و کیست و....سرطان اومد همه چیز اومد دکتر د ...

اخه چاق نیستم چون ورزشکارم کوهنوردم پیاده روام دونده و فیتنس میرم ولی خب میترسم سرطان باشه