2777
2789

سلام بچه ها من توی تاپیکی بودم که اسی مشکل ضعف چشم داشتن و من به فکرم افتاد که بیام از درمان خودم بگم بلکه تونسته باشم به کسی کمک کنم:)

من تا پارسال نمره ی چشمم هر کدوم 2بود و من خیلی عذاب میکشیدم بخدا هیچ جارو نمیدیدم حتی نزدیکترین چیزارم تار میدیدم از عینگ هم بی زار بودم تا اینکه به لطف خدا با((((( طب اسلامی آیت الله تبریزیان)))))که شعبه هاشون توی همه ی شهر ها هست و میتونید پیداشون کنید و بهم دو تا سرمه دادن :یکی سرمه ی اثمد و یکی سرمه ی کافوری من فقط دو سه ماه و روزانه و مستمر از داروهاشون استفاده میکردم و تونستم عینکو به طور کامل کنار بزارم خیلی دیدم تیز تر شد و نمره ی چشمم به حد زیادی پایین اومددخداروشکر🥰

از خواص این سرمه ها:

سرمه اثمد در طب اسلامی (آیت الله تبریزیان) با روش خاصی تهیه می شود که برای درمان تمام بیماری های چشمی، درمان ضعیفی چشم، تقویت، جلا و شفافیت چشم، درمان آب مروارید، جلوگیری از آب سیاه و کوری، خارج کردن چرک و آلودگی چشم، درمان قوز قرنیه چشم، درمان التهاب چشم، خوشبویی دهان و بدن، افزایش قدرت جنسی، درمان ریزش، تقویت و رشد ...

از سرمه کافوری برای درمان ضعف بینایی، قوز قرنیه، گشادی مردمک چشم و افتادگی پلک استفاده می شود. همچنین برای رفع گل مژه و اشک ریزی چشم نیز مصرف سرمه کافوری تأکید شده است ...

من ک ابدا جرات کنم اینارو ب چشمم بزنم

رفتم لازیک و راضیم 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی واقعا میگی ؟

تبلیغ نیست ؟

جون مادرت راستشو بگو 

چقد نمره چشمات اومد پایین؟

ینی نیاز به عمل پیدا نکردی دیگه؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اگه اینجوریه که باید دکترا در مطبشونو تخته کنن برن چوپانی کنن 😄

من قبل از عمل همه چیزو از دکتر پرسیدم گفت این چیزا چرت و پرته

تنها راه رفع ضعیفی چشم لازک و لیزیک هست دروغ نگید به ملت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من چشمم ۵ هست عینک نمیزنم لنز میزنم تو جنوب کجا شعبه داره خواستم عمل کنم گفتن قرنیت نازکه

چقد تو طول روز استفاده می‌کنی ؟

مثلا بخوای خواب بعد از ظهر داشته باشی باید در بیاری ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من چشمم ۵ هست عینک نمیزنم لنز میزنم تو جنوب کجا شعبه داره خواستم عمل کنم گفتن قرنیت نازکه

اصلا نرو سمت لازک و این چیزا 

من خودمم جنوبم اهواز هستم رفتم پیششون

اسم شعبه ی شهرتو بزن میاره برات عزیزن

چقد تو طول روز استفاده می‌کنی ؟ مثلا بخوای خواب بعد از ظهر داشته باشی باید در بیاری ؟

کلا موقع خواب باید دراورد ،

من از وقتی از خواب بیدار میشم تا شب قبل خواب میزنم 

البته دکتر نوشته لنز رو جنسش خیلی اوکیه

اشک مصنوعی تکی هم مرتب میزنم

بهداشت باید رعایت شه کلا