سلام بچه ها من توی تاپیکی بودم که اسی مشکل ضعف چشم داشتن و من به فکرم افتاد که بیام از درمان خودم بگم بلکه تونسته باشم به کسی کمک کنم:)
من تا پارسال نمره ی چشمم هر کدوم 2بود و من خیلی عذاب میکشیدم بخدا هیچ جارو نمیدیدم حتی نزدیکترین چیزارم تار میدیدم از عینگ هم بی زار بودم تا اینکه به لطف خدا با((((( طب اسلامی آیت الله تبریزیان)))))که شعبه هاشون توی همه ی شهر ها هست و میتونید پیداشون کنید و بهم دو تا سرمه دادن :یکی سرمه ی اثمد و یکی سرمه ی کافوری من فقط دو سه ماه و روزانه و مستمر از داروهاشون استفاده میکردم و تونستم عینکو به طور کامل کنار بزارم خیلی دیدم تیز تر شد و نمره ی چشمم به حد زیادی پایین اومددخداروشکر🥰
از خواص این سرمه ها:
سرمه اثمد در طب اسلامی (آیت الله تبریزیان) با روش خاصی تهیه می شود که برای درمان تمام بیماری های چشمی، درمان ضعیفی چشم، تقویت، جلا و شفافیت چشم، درمان آب مروارید، جلوگیری از آب سیاه و کوری، خارج کردن چرک و آلودگی چشم، درمان قوز قرنیه چشم، درمان التهاب چشم، خوشبویی دهان و بدن، افزایش قدرت جنسی، درمان ریزش، تقویت و رشد ...
از سرمه کافوری برای درمان ضعف بینایی، قوز قرنیه، گشادی مردمک چشم و افتادگی پلک استفاده می شود. همچنین برای رفع گل مژه و اشک ریزی چشم نیز مصرف سرمه کافوری تأکید شده است ...