2777
2789
عنوان

باهام قهر کرده

208 بازدید | 23 پست

مامانم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر اینکه بهش اعتراض کردم چرا هی بهم میگی خرج نکن خودم کار میکنم پول در میارم مگه پول شماس 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
چرا

مامانم سر اینکه میگه چرا دعوام میکنی

خب هی میگه چرا پولاتو خرج میکنی

خب من هزار تا حسرت داشتم نتونستن براوردش کنن بچه بودم

الان شاغل شدم با پول خودمم حق ندارم کاری کنم ؟!

مامان چطور با دخترش قهر میکنه؟

همش میگه چرا پولاتو خرج میکنی 

جرئت ندارم با خیال راحت ی کلاس ثبت نام کنم 

یه چیزی سفارش بدم 

هی میگه چقد بسته پستی داری چی گرفتی چند گرفتی چقد گرونه چقد خرج میکنی 

😭😭

بخدا من خودشم هر چی بخواد براش خرج میکنم 

سر اینکه بهش اعتراض کردم چرا هی بهم میگی خرج نکن خودم کار میکنم پول در میارم مگه پول شماس 

چقد بده منم قهرم ولی دیگه سه ما شده سعی کن هنوز اولشه قهرو بشکن بزا زیاد نشه من که دیگه نمیدنم چطور برم 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
چقد بده منم قهرم ولی دیگه سه ما شده سعی کن هنوز اولشه قهرو بشکن بزا زیاد نشه من که دیگه نمیدنم چطور ...

والا من چیزی نگفتم 

میگه داد زدی سرم دلمو شکوندی 

صد بار گفتم کاری به خرج و مخارجم نداشته باش چون من ولخرج نیستم کلی پس انداز هم دارم 

باز میگه کمتد خرج کن 

میخواد شبی خودش زندگی کنم هیچ لذتی از جوونیم نبرم 

خب پس چرا رفتم کارکردم 

والا من چیزی نگفتم  میگه داد زدی سرم دلمو شکوندی  صد بار گفتم کاری به خرج و مخارجم نداشت ...

دخترای عاقل همیشه دل مامانشونو به دست میارن من که یه عمر نتونستم ولی شما عاقل باش یه چشم بگو باز کار خودتو بکن قانعش کن که واجب بوده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
حالا یکمم پس‌انداز بکن که دیگه گیر نده. بصورت طلای دست دوم.

طلا چیه 

هم دارم هم ماشین دارم 

پس انداز یه عالمه دارم الحمدالله 

اگه نداشتم و اینا رو میگفت ی چیزی 

طلا چیه  هم دارم هم ماشین دارم  پس انداز یه عالمه دارم الحمدالله  اگه نداشتم و این ...

خیلی خوبه که

منم سرکار میرم مامانم یمدت میگفت چقد ولخرجی هیچی برات نمیمونه چیزی براخودم میخریدم بی ارزشش می کرد می گف باز اتو اشغال خریدی الان که میخوام پس انداز کنم میگه چقد خسیسی یکم خرج کن😐😐😐 کلا خواهرمم که خودش کار میکنه  هرچی خرج میکنه دعواش میکنه 

چون خودشون یاد نگرفتن برا خودشون خرج کنن و همش میخوان امر و نهی کنن