خانوما میگم من از غروب دوشنبه چشم راستم قرمز قرمز شد و تار شبیه مه گرفتگی میدید و دور لامپ و مهتابی هاله رنگین کمان میدیدم.بهم گفتن ویروس چشمه و قطره اشک مصنوعی ریختم و با چای تازه دم هی شستشو میدادم الان قرمزیش رفته ولی جلوی چشمم برق میزنه و هنوز مه کمی میبینم به نظرتون چیه😢
میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
داروها و مرتب مصرف کن اگه خوب نشد برو دکتر با اجازه آسی برای ولادت امام رضا ختم قرآن داریم هرکس ...
ممنون گلم
میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
😂😂😂😂😂نوش جونت عزیزم جمعه بار گذاشتم ولی الان ک اسمشو اوردی باز هوس کردم
راستش منم هر وقت از یه اتفاقی به شدت ناراحت میشم یه لحظه حالت فلش دوربین عکاسی میبینم هی تکرار میشه مثلا تو یه دقیقه دو سه بار میبینم. ولی زود خودمو جمع و جور میکنم و خودمو به بی خیالی میزنم و خوب میشم
😂😂😂😂😂نوش جونت عزیزم جمعه بار گذاشتم ولی الان ک اسمشو اوردی باز هوس کردم
منم هیچوقت از خوردنش سیر نمیشم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
راستش منم هر وقت از یه اتفاقی به شدت ناراحت میشم یه لحظه حالت فلش دوربین عکاسی میبینم هی تکرار میشه ...
اتفاقا منم هفته قبل ناراحتی شدیدی داشتم یعنی میتونه بخاطر اون باشه؟
دو سه روز دیگه اگه ادامه داشت حتما دکتر برو. چشم عضو حساسیه بهتره زودتر اقدام کنی
ممنونم❤️