2777
2789

سلام من در حال اقدام هستم تایم تخمک گزاری رو چطور باید مشخص کنیم ماه قبل ۳۰ پریود شدم این ماه ۲۶ الان پاک شدم 

کی باید اقدام کنم؟؟؟

دو هفته قبل از پریود بعدی میشه موعد تخمک گذاری ، شما اگه سیکلت مرتب باشه ۲۶ روزه است ، پس میشه روز دوازدهم سیکل یعنی دقیقا یه هفته دیگه ، یه سری علائم هم داره مثل زیاد شدن ترشحات و گاهی درد خفیف تو تخمدان ها ، خودت دقت کنی متوجه میشی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هفته قبل از پریود بعدی میشه موعد تخمک گذاری ، شما اگه سیکلت مرتب باشه ۲۶ روزه است ، پس میشه روز د ...

من هر دفعه آخر ماه پریود میشم ی ینی از ۲۶ دیگه تا ۳۰ متغیر هست بعضی ماه ها بعضی ماه ها هم تغییر نمیکنه

یعنی شما میگید ی هفته بعد اقدام کنیم ی شب در میان ؟

من هر دفعه آخر ماه پریود میشم ی ینی از ۲۶ دیگه تا ۳۰ متغیر هست بعضی ماه ها بعضی ماه ها هم تغییر نمیک ...

ببین چون مطمئن نیستی از سیکلت  از آخر همین هفته دیگه شروع کن یه شب در میان تا حدودا ده روز 

ولی خودت آخر هفته توجه کن به حالتت متوجه میشی کی تخمک گذاریه چون هم ترشحات زیاده هم انگار دردش تو تخمدان ها هست 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ببین چون مطمئن نیستی از سیکلت  از آخر همین هفته دیگه شروع کن یه شب در میان تا حدودا ده روز  ...

میگم من از همین الان ی شب درمیان اقدام کنم چطوره تا موقع ‌پریودیم کلن این ماه ی شب درمیان اقدام کنم ؟

میگم من از همین الان ی شب درمیان اقدام کنم چطوره تا موقع ‌پریودیم کلن این ماه ی شب درمیان اقدام کنم ...

میشه اگه مشکلی ندارید ، فقط اگه به قمر در عقرب اعتقاد داری سه شنبه تا پنجشنبه فکر در عقربه بهتره این دو روز نباشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞