زری۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 638 عنوان مشخص کردن تاریخ تخمک گذاری( اقدامی ها) 35 بازدید | 8 پست سلام من در حال اقدام هستم تایم تخمک گزاری رو چطور باید مشخص کنیم ماه قبل ۳۰ پریود شدم این ماه ۲۶ الان پاک شدم کی باید اقدام کنم؟؟؟ 1403/02/30 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18155 دو هفته قبل از پریود بعدی میشه موعد تخمک گذاری ، شما اگه سیکلت مرتب باشه ۲۶ روزه است ، پس میشه روز دوازدهم سیکل یعنی دقیقا یه هفته دیگه ، یه سری علائم هم داره مثل زیاد شدن ترشحات و گاهی درد خفیف تو تخمدان ها ، خودت دقت کنی متوجه میشی اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
زری۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 638 دو هفته قبل از پریود بعدی میشه موعد تخمک گذاری ، شما اگه سیکلت مرتب باشه ۲۶ روزه است ، پس میشه روز د ... من هر دفعه آخر ماه پریود میشم ی ینی از ۲۶ دیگه تا ۳۰ متغیر هست بعضی ماه ها بعضی ماه ها هم تغییر نمیکنهیعنی شما میگید ی هفته بعد اقدام کنیم ی شب در میان ؟
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18155 من هر دفعه آخر ماه پریود میشم ی ینی از ۲۶ دیگه تا ۳۰ متغیر هست بعضی ماه ها بعضی ماه ها هم تغییر نمیک ... ببین چون مطمئن نیستی از سیکلت از آخر همین هفته دیگه شروع کن یه شب در میان تا حدودا ده روز ولی خودت آخر هفته توجه کن به حالتت متوجه میشی کی تخمک گذاریه چون هم ترشحات زیاده هم انگار دردش تو تخمدان ها هست اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
زری۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 638 ببین چون مطمئن نیستی از سیکلت از آخر همین هفته دیگه شروع کن یه شب در میان تا حدودا ده روز ... میگم من از همین الان ی شب درمیان اقدام کنم چطوره تا موقع پریودیم کلن این ماه ی شب درمیان اقدام کنم ؟
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18155 میگم من از همین الان ی شب درمیان اقدام کنم چطوره تا موقع پریودیم کلن این ماه ی شب درمیان اقدام کنم ... میشه اگه مشکلی ندارید ، فقط اگه به قمر در عقرب اعتقاد داری سه شنبه تا پنجشنبه فکر در عقربه بهتره این دو روز نباشه اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18155 عزیزم شما بارداری یا نی نی داری ؟ بچه دارم اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞