2777
2789
عنوان

ادامه زندگی یا جدایی در عقد

151 بازدید | 11 پست

سلام

بنظرتون خانمی که به همسرش زور میگه با اینکه همسرش در حد توان براش خرج میکنه وبراش سنگ تموم میزاره،هر دو یه مقدار رفیق باز هستن و بادوستا ارتباط خانوادگی دارن....

آقاهه میگه  ارتباط با دوستا قطع بشه ولخرجیا کمتر  ولی خانمه میگه حرف منه ،ومن باید دوستام ارتباط داشته باشم به تو ربطی نداره

ولی هر هفته مدام تفریح بیرون رفتن میخاد به درد زندگی میخوره یا جدا بشن تو عقد بهتره.....

باید هر کدوم از یه سری چیزا کوتاه بیان 

با اجازه آسی برای ولادت امام رضا ختم قرآن داریم هرکس میخواد اعلام کنه تاپیک آخرم که بهش جز بدم .به نیت حاحترواییمون که امام رضا واسطه بشه پیش خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دیدگاه دو طرف داره ، بعضیا عر تفریحی رو ولخرجی میدونن و یا محدودیت رو در قطع رابطه با دیگران و...کلا ابعاد متفاوتی داره 

اما در هر صورت زن و مرد باید باهم خرف بزنن و مشکلاتشون دو طرفه حل بشه اینکه یکی از طرفین بگه حرف حرف منه اصلا زندگی نمیشه ، دائما تنش ایجاد میشه

یکم صمیمت دو تفرتون رو بیشتر کنید انشاالله مشکلاتتون حل بشه

بستگی به دید اقا و خانم به زندگی داره من اینطوری نمیپسندم

از طریق دوستی باهم آشنا شدن.

خانواده من از همون اول موافق نبودیم و گفتیم خانواده ها بهم نمیان،ولی به نظر برادرم احترام گذاشتیم.....

البته منکر این نمیشم برادرم هم مقصره و کلا ولخرجه....

ولی گفته دست از این ولخرجیا برداریم.ارتباط با دوستا محدودتر..خانم میگه باید زیر سلطه من باشی حرف حرف منه.

دوستام دوست ۱۰،۱۲ ساله اند به تو ربطی نداره....

بدرد زندگی میخوره....

مرده ماهی چقدر خرج زن میکنه 

در حد توان بهترین خرج،هر هفته تفریح.

مناسبتها براش سنگ تمون میزاره...

کلا تم ولخرجی داره خواسته محدود تر بشه ولی خانمه به نظرم سلطه طلب و حس زورگویی و تحت کنترل قرار دادن داره.

ومیگه کارا و دوستای من به تو ربطی نداره دوست چند ساله اند....

هر هفته تفریح و...

از طریق دوستی باهم آشنا شدن. خانواده من از همون اول موافق نبودیم و گفتیم خانواده ها بهم نمیان،ولی ب ...

ببین غیر ممکنه یکی تغییر کنه  اون خانم و اون اقا هر خصلتی دارن تا تهش همونه حتی برادر شمام نمیتونه تغییر کنه  مگر موقتی  ی قولی بدن  یا خدا معجزه کنه

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
به تو ربطی نداره؟!این حرف وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه معنی نداره چون زندگی زن و مرد یکی شده  بن ...

والا بچه نیست نزدیک ۳۰ سالشه...

اتفاقا خانواده میگن وقتی هنوز زیر یه سقف نرفتن اینطوریه وای به حال بعدش....

والا بچه نیست نزدیک ۳۰ سالشه... اتفاقا خانواده میگن وقتی هنوز زیر یه سقف نرفتن اینطوریه وای به حال ...

پس از لحاظ عقلی هنوز به بلوغ و درک نرسیده 

دقیقا بعد ازدواج بدتر نمیشه هیچ بدترم میشه خیلی ها به همین خیال عروسی میکنن اما......