2777
2789

دخترا من ۹ ماهه عمل کردم ...بینیمو

نیم رخ خوبه و باریک خوش فرمه ی حال کم کم قوس 

ولی ن زیاد 

ولی تمام رخم 😕گرده و توپول ...چسب میزنم قشنگ میشه چسب در میارم اصلن اون نیست ..حالا این ب کنار

صبح ک بلند میشم 😂😂کسی ببینه میگه عمل کردی واقعن..گنده میشه ..عصر که هوا دیگه گرگ میشه 

خوبه اون ورمش کم میشه ..☹️تا ابد اینجورم دیگه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بستگی به ضخامت پوست داره چون

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلشم همین بوده 

ولی چون بینیت تراش خورده و خوش فرم نبوده اون بادکردن صبحگاهیش ب چشم نمیومده

وگرنه صبحا خیلیا بدنشون و صورتشون پف کرده است

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تا یک سال ورم داره حالت واقعیشو بعد از یک سال نشون میده 

منم دو ماه دیگ وقت عمل دارم 

این ازمایشای قبل عمل و چند روز قبل عمل رفتی انجام دادی ؟

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
یعنی ی هفته ای جوابش میاد ؟ همه کاراتو هفته اخر انجام دادی ؟ دکتر بیهوشی و اینا 

اره ..آزمایش دو س روز جواب میاد 

عکسم ی روز گرفتم 

فرستادم برا دکتر با واتساپ حال نداشتم برم مطب 

۴۰ دیقه راه بود ..دیگه دکتر تایید کرد ..البته قبلش نوبتم زده بودم

اره ..آزمایش دو س روز جواب میاد  عکسم ی روز گرفتم  فرستادم برا دکتر با واتساپ حال نداشتم ...

مبارکت باشه نگران نباش ورمش میخوابه بعد ی سال اما وقتی صب از خواب بیدار شی ورم داری کسایی عمل نکردن هم ورم میکنن

من عکسامو همون روز مشاوره گرفتم خودشون گفتن میدیم ب دکتر نوبتم گرفته فقط ازمایشا مونده🙂

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
مبارکت باشه نگران نباش ورمش میخوابه بعد ی سال اما وقتی صب از خواب بیدار شی ورم داری کسایی عمل نکردن ...

بسلامتی گلم ...فقط یادت باشه اگه بعد عملت

دهنت تورم کرد و گلو درد داشتی تا چند روز آب ولرم بخور با عسل ...آب کرفس و آناناس پرتقال نخوری چون بیشتر میشه 

تا بک هفته درد طبیعی هست نگران نباش