2777
2789

لطفا انگیزه بدین بعضی درسارو یکم عقبم ولی نمیخوام کم بزارم میخوام تلاشمو بکنم لطفا انگیزه بدین بهم ممنون🙂♥️✨:)))))

امروز سر درس کلاس یه نوشته دیدم

همیشه اون چیزی رو که آرزو میکنی بدست نمیاری

چیزی رو بدست میاری که براش کار کنی

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز سر درس کلاس یه نوشته دیدم همیشه اون چیزی رو که آرزو میکنی بدست نمیاری چیزی رو بدست میاری که ...

واقعا خسته شدم دیگه:)

فهمیدم هیچکس نمیتونه کمکم کنه مگر اینکه خودم تلاش کنم 

یه سال تمومو تلاش نکردم ولی این یه ماه باید خودمو ثابت کنم

واقعا خسته شدم دیگه:) فهمیدم هیچکس نمیتونه کمکم کنه مگر اینکه خودم تلاش کنم  یه سال تمومو تلا ...

درکت میکنم منم محصلم

سخته ادم خسته میشه ولی بدون وقتی ب جایگاهت رسیدی از فرش میرسی ب عرش

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

انشالله که موفق باشی عزیزدلم  میشه بپرسم چی میخونین

من انسانی میخونم یازدهمم

ولی معلوم نیست چیکاره شم 

یا کنکور زبان میدم معلمی میخونم

یا تکنسین.

من انسانی میخونم یازدهمم ولی معلوم نیست چیکاره شم  یا کنکور زبان میدم معلمی میخونم یا تکنسین ...

ای جانم عزیزم موفق باشی 

من دهمم انسانی 

توصیت چیه برای من که میخوام از سال دیگه خودمو ثابت کنم🙂

ای جانم عزیزم موفق باشی  من دهمم انسانی  توصیت چیه برای من که میخوام از سال دیگه خودمو ث ...

امتحان نوبت اول نمراتش رو نوبت دوم تاثیری نداره

فقط مستمری و کلاسیت خوب باشه ک اگرم نمره ۷ گرفتی خرداد قبول شی

و اینم هس اگه خرداد رد شی بمونی شهریور هر نمره ای ک تو خرداد گرفته بودی همونو میذارن نه نمره ی شهریور رو

رو درس عربی و فنون و زبان هم خیلی کار کن

آرایه های فارسی رو هم زیاد بخون

و اینم هس شهریور چون بارم بندی نمرات جوریه ک مجبوری کل درسارو دقیق بخونی .. ب نسبت خرداد دوبرابر سختتره

اگه خوب بخونی میتونی کنکور قبول شی 

چون حدودا ۶۰ درصد معدل مدرسه تاثیر میذاره .‌ اینجارو خوب بخونی کنکور قبول میشی