2777
2789
عنوان

بخدا که نی نی سایت روانیمون کرد دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 55 پست
مثلا سرچ کنن تاپیک خودت بیاد بالا🤦🏻‍♀️

هههههه هههههه  ببینید من حتی عکس دختر داییم رو هم تو سایت گذاشتم🤣 از محل زندگیم ،تا عکسام ، تا اسم و فامیل، خونمون کجاس ، اصالتا کجاییم 😐😭😭😭😭

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب با نی نی یار ۲ صحبت کردیم گفت به روزرسانی جدیده و دیگه نمیشه کاریش کرد منم گفتم پسرفت به این شد ...

یادمه اولای ساخت ایتا به پشتیبانش پیام دادم چرا هر وقت برنامه رو پاک میکنم و نصب میکنم پیامای قبلیمم پاک میشه. طرف بجای اینکه بیاد به مشکل رسیدگی کنه کاربریم بست تو اطلاعات اپ هم زد که کسی نره بیاد چون پیاما رو پاک میکنن🤦🏻‍♀️

منم از یه اکانت دیگه رفتم گفتم همین کارا رو میکنین که مردم میرن سراغ یام رسانای خارجی بعدش نگید که چرا کسی ایتا نمیاد. طرف دو روز بعدش پیامو پاک کرد و اکانتمو از تعلیقی در اورد😂

صد رحمت به دارک وب بازم از اونجا میتونی محو بشی. اینجا وقتی هم که بترکه تاپیکاتو گروگان میگیرن😂🤦🏻 ...

به یاد فیلم خانه کاغذی افتادم🤣🤣🤣

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
@niniyar_3    بیا اینجا گلم

عزیز مواظب باش مثل دیشب نشه😅

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
عزیز مواظب باش مثل دیشب نشه😅

بودی دیشب😂😂😂😂😁😁😁😁نه نی نی یار ۲ بداخلاق بود حالا شیفت نی نی یار ۳ هست نی نی یار ۵ هم خیلی گله،دیشب گفتن پولتون حرومه اگه فحش مجاز بود همه رو فحش میداد😂😂😂😂

😐😑دیشب بچه ها به نی نی یار ۲ گفتن پولتون حرومه سایت هم خراب شده میخواست تعلیق کنه همه رو مراقب باش ...

به جهنم اه حالا مثلا اینجا چه تحفه ای هست‌. احترام احترام میاره وقتی در حواب خواسته کاربرا خفشون میکنن با تعلیق انتظار چه احترامی از من ندارن