2777
2789

هیچ کتابی 

حتی بدتربن ها

چون بهم نشون دادن یک کتاب خوب باید چه معیار هایی داشته باشه

تا بدی نباشه خوبی معنی نداره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

هیچ کتابی  حتی بدتربن ها چون بهم نشون دادن یک کتاب خوب باید چه معیار هایی داشته باشه تا بدی ...

کتابی که خوندی و پیشنهاد میکنی چیه ؟؟ قلم خوب داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابی که خوندی و پیشنهاد میکنی چیه ؟؟ قلم خوب داشته باشه

رمان ؟ یا روان شناسی ؟

من جدیدا رمان قدیمی میخونم مال سالهای خیلی پیش و خارجی هستن مثلا مال ۱۹۰۰

چه ژانری میخوای 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

رمان ؟ یا روان شناسی ؟ من جدیدا رمان قدیمی میخونم مال سالهای خیلی پیش و خارجی هستن مثلا مال ۱۹۰۰ چ ...

رمان ‌... قدیمی جدیدش مهم نیست .. داستانی و معمایی و فانتزی و عاشقانه

رمان ‌... قدیمی جدیدش مهم نیست .. داستانی و معمایی و فانتزی و عاشقانه

فیودور داستایفسکی کلا کتاب هاش خیلی خوبن عاشقانه نیستن معمایی و زندگینامه ای هستن و پند اموز جنایات و مکافات 

و برادران کارامازوف( که خودم در حال خوندش هستم. البته جدیدا حوصله ندارم سرم درد میگیره صوتیشو گوش میدم فوق العاده هست)از آثارشونه

جین آستین هم خوبه عاشقانه هستن کتاباش نویسنده معروف غرور و تعصب

کتاب( اما )شون  قشنگن

عاشقانه دیگه بگم بریت ماری اینجا بود هست 

بلندیهای بادگیر هم خیلی خوبه ارزش یکبار خوندن رو حتما داره 

معمایی و فانتزی هم مرشد و مارگاریتا

واسه هر کدوم توی نت بزن خلاصه اش و بخشی از کتابو میاره بالا