2777
2789
اسپری بود آره کک داشت خود دکترش گفت بزنم به وسایل و باهاش ببرمش حمام

ببین گربه ها فقط سالی یکبار حمام نیاز دارن

حمام نبرش فقط اگه خیلی کوچولوعه وقتی دستشویی میکنه با دستمال مرطوبی که عطری نباشه باسنشو پاک کن و تمیزش کن

بزارش جای گرم بخوابه حتما مالت بهش بده هر چی تو معدش باشه میشوره میبره 

ضد انگل خورده؟واکسناشو زدی؟

من آیینه تو هستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گربه ها فقط سالی یکبار حمام نیاز دارن حمام نبرش فقط اگه خیلی کوچولوعه وقتی دستشویی میکنه با دس ...

۴۵ روزش نشده وگرنه حتما میبردمش

خودمم ۵ ساله گربه دارم تاحالا اینطوری نشده بود 

آره دستشویی میکنه فقط تمیز میکنه جاشو حمامش نمیبرم ولی چون دکترش گفته بود بردمش

مرسی مالت حتما بهش میدم مرسیییی که راهنمایی کردی

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
۴۵ روزش نشده وگرنه حتما میبردمش خودمم ۵ ساله گربه دارم تاحالا اینطوری نشده بود  آره دستشویی م ...

قربونت برم مراقبش باش

ممنون که انقدر مامان پیشی خوبی هستی❤

من آیینه تو هستم...
مامانش مرد... شیرخشک پرسا..قبلا اینطوری نبود از یک هفتگیش پیش خودمه

من به گربه هام بایو پت اکتیو میدادم زیاد بهش شیر نده ی دکتر دیگه حتماً ببرش هیچ پیش ی دکتر نرو خودم چیا از دستشو نکشیدم نگم برات برا همین میگم ی دکتر دیگه ببرش عزیز

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
سلام گربه منم همین الان سه بار بالا اورده و بچست شما چیکار کردید خوب شد

برده بودمش دامپزشکی واسش آنژیوکت وصل کرد سرم زد بهش تو سرمش هم چندتا آمپول ریخته بود 

پودر پروبیوتیک هم نوشته بود که ریختم تو آب خورد خوب شد

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.