2777
2789
اگه خوراکش کم شده ببرش پزشک.مال ما استفراغ میکرد و حتی گوشت هم نمیخورد.حالش بد و بد شد و مرد.

بچست.شیرشو میخوره آبشو میخوره...شیطونیشو میکنه یهو استفراغ میکنه...دکترم بردمش سرم وصل کرده حتی دوباره ولی بالا اورد 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید غذای خورده که حالش بد شده اگه ادامه داشت ببرش دکتر بهش یکم ماست با اب ولرم هم بزن بده بخوره

صددرصد معدش منم گربم سه روز اینطوری بودش هر چی میخورد بالا ....ولی خدا رو شکر حالش خوب شد ت سرما نزارش بدتر میشه حالش

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

معمولا موهایی که میخورن رو به همراه کمی غذا بالا میارن که جای نگرانی نیست باید بهش مالت بدی

تا دو ساعت بعدش هم غذا بهش نده

شاید هم به غذایی که بهش دادی حساسیت داره یا تاریخ مصرف اون غذا گذشته

من آیینه تو هستم...
عزیزم شاید غذای خورده که حالش بد شده اگه ادامه داشت ببرش دکتر بهش یکم ماست با اب ولرم هم بزن بده بخو ...

ماست نمیتونه بخوره که بچست...دکترم بردم آخه ازین تعجب میکنم دوباره حالش بد شددد

معمولا موهایی که میخورن رو به همراه کمی غذا بالا میارن که جای نگرانی نیست باید بهش مالت بدی تا دو س ...

دکترش بهش پروبیوتیک داده و اونو میخوره

ممکنه به داروی ضد کک حساسیت داشته باشه؟؟

ماست نمیتونه بخوره که بچست...دکترم بردم آخه ازین تعجب میکنم دوباره حالش بد شددد

چن ماهش؟

ت گرما سرما نزار ی دمای بزار براش ک اکسیژن تازه بهش برسه نگران نباشه مریض شده عزیزم ولی بهتر میشه  

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
دکترش بهش پروبیوتیک داده و اونو میخوره ممکنه به داروی ضد کک حساسیت داشته باشه؟؟

اره ممکنه قطع کن دارو رو بهش نده داروی ضد کک برای چیه مگه کک داشت؟

من ۵ ساله گربه دارم تا حالا ندادم بهش همچین دارویی

من آیینه تو هستم...
اره ممکنه قطع کن دارو رو بهش نده داروی ضد کک برای چیه مگه کک داشت؟ من ۵ ساله گربه دارم تا حالا نداد ...

اسپری بود

آره کک داشت خود دکترش گفت بزنم به وسایل و باهاش ببرمش حمام

۱ ماه واقعااا؟کاش چیزیش نباشه 

عزیزم مامانش کو پ؟

چ شیری بهش میدی شاید آلرژی داره بهش