2777
2789
عنوان

والیبال یا تکواندو؟

212 بازدید | 8 پست

بین این دو تا موندم 

به جفتشم خیلی علاقه دارم و میخوام ادامه بدم 

قدم ۱۶۸

وزنم۵۳

تجربه ای هم دارین ممنون میشم در اختیارم بزارید

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسب

تکواندو قدرت پا رو قوی می‌کنه، استقامت بدنی رو بالا می‌بره، بدن لاغره اما ورزشکاری محکم، 

ولی والیبال رشته آینده داری برای تیم ملی و قدرت دست رو بالا می‌بره، با توجه به قدت لیبرو هستی، و توی افزایش قد هم تاثیر زیادی داره، 

بهت پیشنهاد میکنم، اول trx, بر‌و، بگو به مربی برای خوش فرم کردن بدن می‌خوام و قدرت بدنی چون کلاس تکواندو می‌خوام برم، اول قدرت بدنت رو بالا ببر، که توی مبارزات از همه هم رده های خودت جلوتر باشی، ۱ یا ۲ سال کار کن، 

اگه هم دوست نداری تکواندو برو ولی توی خونه حتماً روزی ده دقیقه نرمش کن مخصوصا دراز نشست و شنا

تکواندو قدرت پا رو قوی می‌کنه، استقامت بدنی رو بالا می‌بره، بدن لاغره اما ورزشکاری محکم،  ولی ...

مرسی حتماً

دستت درد نکنه گلم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman